Aktuális

Kórházba került Katalin hercegné

Katalin hercegné olyat mutatott, amit 100 éve senki a királyi családban

| Szerző: hirado.hu
Hosszú évtizedekig elzárva tartották a lenyűgöző ékszert, most Vilmos herceg felesége viselhette az állami banketten.

Katalin hercegné csak igen ritka alkalmakkor visel tiarát, pedig az ékszerrel mindig olyan, akár egy Disney hercegnő. Most egy igazán különleges tiarát hozott elő a királyi páncélszekrényből a dél-koreai elnök és first lady tiszteletére rendezett állami bankettre kedd este.

A Strathmore Rose tiarát, mely eredetileg az anyakirálynőnek készült, és amely hihetetlen gyémántberakással rendelkezik, csaknem egy évszázada nem láthatták a nyilvánosság előtt.

Kapcsolódó tartalom

A 41 éves walesi hercegné sokkolta a királyi rajongókat, amikor a csillogó fejdíszben lépett ki a Buckingham-palotába, mely tökéletesen illett a fehér Jenny Packham ruhájához, amely arany rózsahímzéssel volt díszítve.

A Strathmore rózsás tiarát, amelyet öt gyémántvirág díszít, szőlőszerű mintázatban, II. Erzsébet királynő édesanyja, Lady Elizabeth Bowes Lyon kapta ajándékba 1923-ban.

Jessica Storoschuk királyi történész a Page Six elmondta, hogy az anyakirálynő a szüleitől kapta ajándékba, és fiatalon előszeretettel hordta egyfajta a kornak megfelelő homlokdíszként.

Ajánljuk még