Aktuális

Felrobbant egy száguldó kocsi a Niagara-vízesésnél, az FBI terrorcselekmény miatt nyomoz

Az elhidegült Harry herceget és feleségét nem látják szívesen karácsonykor

| Szerző: hirado.hu
Nem lesz karácsony a királyi palotában, legalábbis Harry herceg és Meghan Markle számára.

Sussex hercege és hercegnéje már jelezte, hogy szívesen elfogadnának egy meghívást, hogy a királyi családdal töltsék az ünnepeket, de úgy tűnik, hogy ez az érzés nem kölcsönös.

Harryék tavaly kihagyták a karácsonyt a királyi családdal, és egy forrás szerint valószínűleg idén már nem látják őket szívesen.

„A herceg és a felesége örülnének, ha Sandringhamben tölthetnék a karácsonyt, de a királyi család tagjai közül többen nem osztják ezt a gondolatot.”

Az elmúlt év fényében nem meglepő, hogy a család így vélekedik Harryről és Meghanról. A herceg az év elején adta ki Tartalék című memoárját, amelyben kritikával illette a királyi család tagjait, apját, Károly királyt, Kamilla királynét, a bátyját, Vilmost, és még Katalint is érte némi kellemetlenség.

Kapcsolódó tartalom

Legutóbb szeptemberben, II. Erzsébet királynő halálának egyéves évfordulójára várták a jelenleg Amerikában élő herceget, hogy a családdal töltse a napot a skóciai Balmoral skóciai birtokon, de csakúgy mint Károly novemberi születésnapját, kihagyta a megemlékezést.

Ajánljuk még