Fontos

Változik a H5-ös HÉV közlekedési rendje

Janicsák Veca elárulta, mi segített neki átvészelni élete legnehezebb időszakát

| Szerző: hirado.hu
A Fonogram-díjas énekes az M2 Petőfi TV zenés portréműsorában, a Magas és mélyben beszélt arról, hogy bár az utóbbi években több egészségügyi és magánéleti gondja is volt, sorsa mára nyugvópontra érkezett.

Janicsák Veca nehéz időszakot tudhat maga mögött, de most már minden újra jó irányba tart. Méhnyakrákot diagnosztizáltak nála 2020-ban, de sikeresen meggyógyult belőle, majd kiderült, autoimmun betegsége is van, és átesett egy mélyvénás trombózison.

A teste jelzéseit figyelembe véve a lelkével is foglalkozni kezdett: lezárta házasságát, hogy új életet kezdjen, és visszaült az iskolapadba, hogy pszichológiát tanuljon.

„Régi vágyam volt, hogy pszichológiát tanuljak. Minél tudatosabban viszonyul valaki önmagához és a környezetéhez, annál teljesebb életet tud élni. Hiszek abban, hogy ezzel a tudománnyal segíthetünk másoknak. Szeretek énekelni, de a színpadi léthez nem ragaszkodom. El tudnám képzelni az életemet úgy, hogy ezen a területen folytatom az utam. Arra a tényre, hogy sokak által ismert a személyem és a történetem, pozitívumként tekintek, hiszen ez hitelességet ad bizonyos problémák esetén”

– osztotta meg gondolatait Janicsák Veca arról, hogyan képzeli jövőjét.

Kapcsolódó tartalom

Az év énekesnője elismeréssel több alkalommal kitüntetett előadó beszélt még a nővérével való szoros kapcsolatáról, nyolcéves kislányáról, aki a legnagyobb motivációja a hétköznapokban, valamint azt is kijelentette, a lehető legteljesebb életet éli.

„Azt gondolom, hogy jelenleg mindenem megvan, amire szükségem lehet, a materiális dolgokon túl is. Van egy gyönyörű gyerekem, egy szerető párom, egy szakmám, amiben sikereket élek meg, és bízom benne, hogy néhány éven belül egy másik is lesz” – tette hozzá az énekes. A teljes beszélgetés újranézhető a Médiaklikken, ahol 60 napig elérhetők a Magas és mély korábbi adásai is.

Magas és mély – péntek esténként 20:40-től az M2 Petőfi TV-n, ismétlés szombaton 20:10-kor és szerdán 23:05-kor.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még