Időjárás

Mutatjuk, mikor érkezik a tél – jönnek az első hópelyhek

„Ez a nő bármire képes egy kis figyelemért” – mindenki Harry és Meghan videóján gúnyolódik

| Szerző: hirado.hu
Többen is végignézték, ahogy Meghan és Harry herceg önfeledten táncotl egy jégkorongmeccsen tegnap este. A Rogers Arénában, VIP-bokszból nézték, ahogy a Vancouver Canucks legyőzi a San Jose Sharks csapatát.

Ritka eseménynek lehettek szemtanúi a kanadai hokirajongók, Harry herceg és felesége ugyanis úgy döntött, hogy aznap a Rogers Arénában megnéz egy NHL-mérkőzést. Meghan és Harry egymás köré font karral, izgatottan nézték a meccset.

A Canucks nyert, és Harry volt az első, aki felugrott a helyéről. Amikor felcsendült az arénában a Simple Minds együttes slágere, a Don’t You Forget About Me (Ne feledkezz meg rólam), Harry és Meghan táncra perdült. Persze a nézőteret pásztázó kamera végig őket vette, de a hercegi párt láthatóan nem zavarta, hogy a stadionban minden szempár rájuk szegeződik.

Kapcsolódó tartalom

A közösségi médiában hamar elterjedt a párról a videó, a kommentek egy jelentős része azonban Meghant kritizálta: „Ez a nő bármire képes egy kis figyelemért!” – jegyezte meg valaki.

„Micsoda színészek! Átlátszó!” – szúrta oda egy másik kommentelő.

A hercegi pár megítélése meglehetősen rossz, mióta szembeszálltak a királyi családdal, és a legfőbb foglalatosságuk, hogy a családi szennyest kiteregessék.

Kapcsolódó tartalom

 

(Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

A pár egyébként néhány napja érkezett Kanadába, hogy népszerűsítse a rangos sporteseményt az Invictus Gamest, mely a herceg által életre hívott sportesemény, ahol sérült katonák és veteránok versengenek egymással.

A következő Invictus Gamest 2025 februárjában rendezik meg Vancouverben és Whistlerben.

A kiemelt kép illusztráció. (Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

Forrás: Mirror 

 

Ajánljuk még