Aktuális

Őrizetbe vettek egy gyilkosságokkal fenyegetőző 18 éves fiatalt

Négy évet vártunk rá, érkezik a népszerű sorozat folytatása

| Szerző: hirado.hu
A széria egyik főszereplője, Nicole Kidman árulta el, hogy hamarosan érkezik a harmadik évad.

A Hatalmas kis hazugságok, hamarosan még nagyobb lesz, legalábbis az Oscar-díjas Nicole Kidman szerint, aki nemrég elmondta, hogy a rajongók nagy kedvence visszatér a filmvászonra Reese Witherspoon, Laura Dern, Zoe Kravitz és Shailene Woodley főszereplésével.

„Megszülettek a gyerekeim, és arra gondoltam, hogy visszavonulok. Akkor jött a sorozat ötlete és Reese-zel megcsináltuk. Aztán annyira imádtátok, hatalmas sikert arattunk vele. Imádtam a Hatalmas kis hazugságokat. És el fogjuk hozni nektek a harmadik évadot is, csak hogy tudjátok.”

A sorozat második évadának fináléját 2019 júliusában sugározták.

Kapcsolódó tartalom

A folytatást egyébként az HBO vezérigazgatója, Casey Bloys is megerősítette.

„Azt hiszem a sorozat esetében az a helyzet, hogy adott egy olyan csapat, akik mindannyian nagyon szeretnek együtt dolgozni, és mindannyian Hollywood krémjéhez tartoznak. Reese, Nicole, Zoe, Laura és Shailene mind nagyon elfoglaltak, de nagyszerű lenne, ha valamikor újra összeállna a banda.”

Úgy tudni, a harmadik évad tervben volt egészen az executive producer és rendező, Jean-Marc Vallée váratlan, 2021 decemberében bekövetkezett haláláig. A stáb akkor feloszlott, de a sztárszínésznők mindannyian kifejezték már vágyukat arra, hogy folytassák a sorozatot.

Ajánljuk még