Aktuális

Őrizetbe vettek egy gyilkosságokkal fenyegetőző 18 éves fiatalt

Gólyahír: apa lesz Robert Pattinson

| Szerző: hirado.hu
Az Alkonyat-filmek jóképű színésze, és kedvese Suki Waterhouse első közös gyermeküket várják.

A hónapok óta tartó találgatások után, Suki Waterhouse mexikóvárosi Corona Capital fesztiválon tartott fellépése során megerősítette, hogy gyermeket vár.

„Úgy döntöttem, hogy ma valami nagyon csillogó ruhát veszek fel, mert úgy gondoltam, ez talán eltereli a figyelmet valami másról, ami történik. Nem vagyok benne biztos, hogy működött”

– mondta a koncerten viccesen, miközben a hasa felé mutatott.

A bejelentést megelőzően a Page Six forrásai azt mondták, hogy a 31 éves Waterhouse és a 37 éves Pattinson izgatottan várják a családalapítást.

Robert és Suki öt éve alkotnak egy párt, a románcukat mégis sikerült többnyire távol tartaniuk a reflektorfénytől. A jóképű brit színész és kedvese 2022 decemberében debütáltak hivatalosan a vörös szőnyegen, amikor részt vettek egy Dior divatbemutatón az egyiptomi Gízában.

Kapcsolódó tartalom

Az év elején Suki a Sunday Times-nak adott interjújában elárulta, hogy bár mindketten sokat dolgoznak, sosem töltenek két hónapnál többet külön.

„Megdöbbentő, hogy közel öt éve vagyok ilyen boldog valakivel. A minap volt két szabadnapom, és nem volt kérdés, hogy visszamegyek hozzá.”

Robert ezzel szemben mindig nagyon szűkszavúan nyilatkozott a kapcsolatáról. Amikor 2019-ben Sukiról kérdezték, a Batman sztárja csak annyit válaszolt: „Muszáj?”

Ajánljuk még