Aktuális

Az év legnézettebb sporteseménye lett a vasárnapi Magyarország–Montenegró mérkőzés

A koncert alatt hunyt el Taylor Swift rajongója, megszólalt a gyászoló apa

| Szerző: hirado.hu
Ana Benevides édesapja megszólalt, miután lánya Taylor Swift Rio de Janeiró-i koncertjén pénteken meghalt.

„Elvesztettem az egyetlen lányomat, egy boldog és intelligens lányt. Úgy volt, hogy jövő áprilisban diplomázik pszichológiából. Nincsenek szavak, amelyekkel kifejezhetném a fájdalmamat. Elment otthonról, hogy beteljesítse egy álmát, és soha nem tért vissza.”

Az apa kijelentette, hogy vizsgálatot szeretne Ana halálának körülményeiről. „Azt akarom, hogy derüljön ki, valóban megtiltották-e a koncertlátogatóknak, hogy vizet vigyenek be, és hogy volt-e gondatlanság a segítségnyújtásban.”

Ana Benevides nem sokkal Taylor Swift brazíliai koncertjének kezdete előtt hunyt el a fullasztó forróság miatt. Egy helyi lap szerint az első sorban ülő Ana elájult, körülbelül 40 percig élesztették újra a stadionban, majd útban a kórházba, másodszorra is megállt a szíve. Az orvosok már nem tudták megmenteni.

Kapcsolódó tartalom

A lap hozzátette, hogy a stadionban uralkodó 60 fokban több ezer ájulás történt. A rajongók a közösségi médiában azt állították, hogy megtiltották nekik, hogy vizes palackokat vigyenek be a stadionba.

Az énekesnő fájdalmas nyilatkozatban emlékezett meg a koncertjén elhunyt rajongójáról.

„Nem hiszem el, hogy ezeket a szavakat írom, de összetört szívvel mondom, hogy ma este, a koncertem előtt elvesztettünk egy rajongót. El sem tudom mondani, mennyire lesújtott.”

A 33 éves Swift elmondta, hogy nagyon kevés információja van a rajongó haláláról, azonkívül, hogy hihetetlenül gyönyörű és túlságosan fiatal volt.

„Nem fogok tudni erről hosszasan beszélni, mert már csak a gondolattól mardossa a szívemet a gyász. Mélyen átérzem a veszteséget, és a megtört szívem a családjával és a barátaival együtt dobban most.”

Swift a veszélyesen magas hőmérséklet miatt elhalasztotta második riói koncertjét.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még