Aktuális

Csomós Marira emlékezik a közmédia

Nem küzd tovább a rocklegenda, kerekesszékben fogja leélni az életét

| Szerző: hirado.hu
A Balck Sabbath frontembere már ki sem tud szállni a kerekesszékéből, és képtelen még több műtéten átesni.

A Parkinson-kóros rocklegendát egészségügyi problémái továbbra is megviselik, és már nem látja maga előtt, hogy valaha is százszázalékosan felépülhet.

A Sötétség Hercegének becézett 74 éves rockert a hét elején látták, amint kitolják egy Santa Monicában található irodaházból, hetekkel azután, hogy kijelentette: nem fogja további műtéteknek alávetni magát.

Ozzy szeptemberben negyedik és egyben utolsó műtétjén esett át, hogy helyreállítsák törött nyakát. Osbourne közel 20 évvel ezelőtt, még 2003 decemberében szenvedett súlyos nyaksérülést egy kvadmotoros balesetben. Bár a balesetből teljesen felépült, egy 2019-es esés súlyosbította a nyaksérülést.

Kapcsolódó tartalom

A rocklegendánál 2019-es esése után diagnosztizálták a Parkinson-kórt. Ozzy február elején bejelentette, hogy egészségügyi problémái miatt visszavonul. A zenész közleményében felidézte, hogy négy éve súlyos baleset érte, melynek során megsérült a gerince, és bár mindent megtett az elmúlt időszakban, hogy visszatérhessen a színpadra, hiába a kezelések és műtétek sora, fizikailag túl gyengének érzi magát.

Ajánljuk még