Időjárás

Mindenből kapunk majd egy kicsit – mutatjuk, milyen idő vár ránk a jövő héten

Az egész utcát meghatotta a szomszédjuk megemlékezése Matthew Perryről

| Szerző: hirado.hu
Chandler Bingnek karácsonyi fényekkel állítottak emléket.

Matthew Perry előtt tiszteleg a karácsonyi égőkkel feldíszített családi ház. A különböző fényjátékok mellett hatalmas kivetítőn a Jóbarátok jelenetei elevenednek meg a ház oldalán, amelyen a „Nyugodj békében Matthew Perry” felirat olvasható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bostick Family Light Show (@bostick_family_lightshow) által megosztott bejegyzés

A Michigan állambeli Garden Cityben található házat a 35 és 36 éves Christina és Kyle Bostick díszítette fel. „A feleségem és én a 90-es években a Jóbarátok részein nőttünk fel. Ez volt az egyik kedvenc sorozatunk, amit újra és újra megnéztünk, és mélyen elszomorított minket Matthew halálának a híre” – mondta a háztulajdonos.

„Nagyon klassz halloweeni és karácsonyi díszeink vannak, és szerettük volna ezeket valamilyen módon felhasználni, hogy megemlékezzünk róla. A videó után számtalan kommentet kaptunk, amelyekben megköszönték, hogy megcsináltuk. Örülünk, hogy ilyen nehéz időkben mosolyt csalhatunk az emberek arcára.”

Kapcsolódó tartalom

Az 54 éves Matthew Perryt november 3-án helyezték végső nyugalomra a Los Angeles-i Forest Lawn temetőben. A szertartáson a szűk család mellett a Jóbarátok szereplői is részt vettek.

Perryt október 28-án találták holtan otthonában. Az eddigi információk alapján idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak, s bár a halottkém a további toxikológiai vizsgálatokra hivatkozva bizonytalan időre késleltette a halál okának bejelentését, valószínűsíthető, hogy a színész halálát szívmegállás okozta.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még