Időjárás

Jön a vihar, érkezhet a hó és a fejfájás – térképen mutatjuk, mi várható a következő napokban

A fürdőszobában találtak rá – fiát gyászolja a Wayne világa sztárja

| Szerző: hirado.hu
A népszerű színész, Dana Carvey legidősebb fia, Dex 32 éves korában elhunyt kábítószer-túladagolásban.

Dex Carvey szerda este hunyt el egy véletlennek minősített túladagolásban. A 32 éves férfi apja nyomdokaiba lépve feltörekvő humorista volt. Apja fellépéseinek rendszeres „előzenekara” volt.

A 68 éves Dana, aki olyan legendás filmekben játszott, mint a Wayne világa, a Sátánka vagy Az álcázás mestere, feleségével közös nyilatkozatában erősítette meg fiuk halálát.

„Szörnyű tragédia történt. Szeretett fiunk, Dex, véletlen kábítószer-túladagolásban elhunyt 32 évesen. Nem túlzás azt mondani, hogy Dex imádta az életet. És amikor vele voltál, te is szeretted az életet. Mindent szórakoztatóvá tett. De leginkább a családját, a barátait és a barátnőjét, Kayleet szerette. Dex egy csodálatos ember volt.”

Kapcsolódó tartalom

Rendőrségi források arról számoltak be, hogy este 10 órakor érkeztek ki egy Los Angeles-i házhoz, miután hívást kaptak Dex barátnőjétől. A holttestét egy fürdőszobába zárva találták meg, és már nem reagált. A mentősök megpróbálták újraéleszteni a humoristát, sikertelenül, a helyszínen halottnak nyilvánították.

Ajánljuk még