Aktuális

Szófiából jelentjük: óriási a rendőri készültség, a magyar drukkerek szurkolásra, a bolgárok tüntetésre készülnek

Cindy Crawford és a lánya olyan, akár két tojás

| Szerző: hirado.hu
Kaia Gerber és Cindy Crawford kétségtelenül az egyik legjobban öltözött anya-lánya páros, jelenjenek meg bármilye eseményen, kifutón, premieren vagy fesztiválon.

Nemrégiben a szupermodell és a nyomdokai lépett lánya New Yorkban emelték a Planet Omega parti fényét, ahol persze minden szem rájuk szegeződött. Mindenki tudja, hogy Cindy és csemetéje mennyire hasonlítanak egymásra, élőben látva őket azonban legtöbben csak kapkodják a fejüket.

Kaia és Cindy mindketten elegáns ruhákban tündököltek. Míg Cindy egy hosszú, fekete ruhában és egy hozzáillő, bőr, magassarkú csizmában pózolt, addig lánya egy fekete rakott szoknyát viselt hosszú ujjú garbóval, amelyet az áttetsző részletek tettek izgalmassá.

Kapcsolódó tartalom

A 22 éves Kaia már most komoly modellkarriert tudhat magáénak, köszönhetően hibátlan génjeinek, na meg persze annak, hogy kortársainál sokkal fejlettebb. Kaia mondhatni kortalan, egyes fotóin még látszik, hogy gyerek, de a legtöbb róla készült képen már kész nő. Ennek szülei bizonyára nem örülnek annyira, mint csemetéjük, aki élvezi, hogy manapság szinte bármelyik közösségi oldali posztjával felkerül a címlapokra.

Cindy Crawford lányának édesapja az a Rande Gerber, aki korábban szintén modell volt, azóta azonban sikeres üzletember, többek között éjszakai szórakozóhelyek üzemeltetésével foglalkozik, illetve saját tequilamárkát is alapított, nem mással, mint George Clooney-val.

Ajánljuk még