Aktuális

Vonatbaleset Sápnál: megkezdték az összeroncsolódott mozdonyok elvontatását

A világbajnok síző könnyek között emlékezett meg a medencébe fulladt kislányáról

| Szerző: hirado.hu
Bode Miller egy realityshow-ban nyílt meg a tragédiáról, amikor elvesztette másfél éves kislányát.

Öt évvel ezelőtt óriási tragédia érte az olimpiai és világbajnok amerikai alpesi sízőt, Bode Millert és feleségét, Morgant. Alig 19 hónapos kislányuk, Emeline Miller egy medencés partin ismeretlen körülmények között a vízbe esett, a kiérkező mentősök pedig hiába küzdöttek az életéért a helyszínen, később pedig a kórházban, de nem tudták megmenteni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bode Miller (@millerbode) által megosztott bejegyzés

Miller jelenleg a Fox csatorna A Special Forces: World’s Toughest Test, egy kvázi katonai kiképző televíziós realitysorozatában szerepel, melynek egyik feladataként a szereplőknek búcsúlevelet kellett írniuk szeretteiknek címezve, ha esetleg a kiképzés során bármi történne velük.

A volt síző nem tudta leküzdeni a könnyeit, és sírva üzent gyermekinek:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bode Miller (@millerbode) által megosztott bejegyzés

„Ti vagytok a legmenőbb, legviccesebb, legélénkebb emberi lények, nagyon büszke vagyok, hogy az apukátok lehetek.”

Miller 2018 nyarán vízbe fulladt kislányának, Emmynek is üzent:

„Nagyon hiányzol, hamarosan találkozunk! Szeretlek, apa.”

Kapcsolódó tartalom

Miller néhány epizóddal ezelőtt vallott élete legnehezebb időszakáról, ami a műsor többi résztvevőjét is megrendítette:

„Brutális volt az egész, valahogy kijutott a hátsó ajtón és egyenesen a szomszéd medencéjéhez futott és beleugrott. Ezt egyszerűen nem lehet feldolgozni, mindig benned van”

A kis Emmy tragikus halála után 4 gyermekkel bővült a Miller család. Bode felesége, Morgan éppen várandós volt a most 5 éves Eastonnal, amikor elvesztette kislányát.

Utána jöttek világra ikerfiaik, a 3 éves Asher és Aksel, valamint tavaly született meg kislányuk, Scarlet Olivia, aki szakasztott olyan, mint a kis Emmy volt.

A pár elsőszülött gyermeke, Nash most 7 éves, valamint Millernek van egy 2008-ban Chanel Johnsontól született lánya, Neesyn Dacey, és egy 10 éves fia, Samuel Nathaniel, akinek pedig Sara McKenna az anyukája.

A 45 éves Bode Miller a legsikeresebb amerikai alpesi síző, 33 világkupa-győzelmet aratott, négyszer volt világbajnok, hat olimpiai érmet szerzett, köztük egy aranyat a 2010-es vancouveri téli olimpián. A 2014-es szocsi téli olimpia legidősebb érmes síelője volt 36 évesen.

Ajánljuk még