Aktuális

Megvan a Kormányinfó időpontja

Szívszorító, amit Sylvester Stallone mondott fia haláláról

| Szerző: hirado.hu
A Rocky sztárja megható interjúban mesélt 36 éves fia, Sage elvesztéséről.

Sylvester Stallone legidősebb fia, 2012-ben, 36 éves korában hunyt el koszorúér-betegség következtében.

Sage gyerekként feltűnt az 1990-es Rocky V-ben, mint Rocky Balboa fia, Robert. A filmben Robert úgy érezte, hogy apja hanyagolja őt, és szívesebben foglalkozik a bokszoló Tommy kitanításán. Stallone a Sly című dokumentumfilmjében bevallotta, hogy ez a cselekményszál mennyire emlékeztette őt a saját valós kapcsolatára néhai fiával.

„Sajnos igen” – sóhajtott fel a színész, amikor arról kérdezték, hogy a történet ötlete az ő életéből merített-e ihletet.

„Sok minden igaz ebből. Sajnos az ember hajlamos a családja elé helyezni dolgokat. És a következmények pusztítóak. Van egy sor a filmben, ami különösen mélyen érint: Annyira boldog vagyok, hogy a világra jöttél, mert most már a te szemeden keresztül élhetek. Azt hiszem, ez az, amit az apák a gyermekeikben látnak. Ez a halhatatlanság meghosszabbítása, egy szelete. Amíg ő él, az emléked mindig élni fog, emlékeztet arra, hogy valamit jól csináltál.”

Kapcsolódó tartalom

Sage Stallonét 2012-ben találták holtan lakásában. A halála okaként először a túladagolást jelölték meg, de a későbbi vizsgálatokból kiderült, hogy Sage koszorúér-betegségben hunyt el, amit az érelmeszesedés okozott.

A színésznek Sasha Czackkal kötött házasságából született Sage és a most 44 éves Seargeoh. Stallone 1985-ben újraházasodott Jennifer Flavinnel, akitől három lánya van, Sophia, Sistine és Scarlet.

Ajánljuk még