Fontos

Ferenc pápa: Betlehemben a fegyverek zaja ma sem ad helyet a gyermek Jézusnak

Lebukott Alain Delon élettársa: a fürdőszobában rejthette el a bizonyítékot

| Szerző: hirado.hu
Gondosan elrejtve a fürdőszobában egy kisebb vagyont halmozott fel a francia színész élettársa, akit bántalmazással és sikkasztással vádolnak Delon gyermekei.

Tovább bonyolódik az Alain Delon gyermekei által indított per, melyet a színész japán származású élettársa ellen indítottak a nyár elején.

A rendőrség néhány héttel ezelőtt bizonyítékot találhatott a sztár gyermekeinek állítására, miszerint a 60 éves Hiromi Rollin az elmúlt évek alatt komoly összegeket lopott el a francia színésztől, sőt bántalmazta is.

Anthony Delon, a sztár fia a francia BFM TV hírműsorának elárulta, hogy

a rendőrség apja franciaországi kastélyában, a Chateau de la Brulerie-ben, a fürdőszobaszekrény tetején talált rá a 110 ezer eurónyi (42 millió forintnyi) készpénzre.

Emellett a ház kiadásaira szolgáló hitelkártyáról is komoly összeg tűnt el, az utóbbi négy hónapban hetente 900 euró körüli (nagyjából 340 ezer forintnyi) összeget vettek fel róla.

Ezekre Hiromi Rollin szerint a ház fenntartásához volt szükség, a család azonban elárulta, hogy amióta az asszony beköltözött a kastélyba, az ingatlan állapota nemhogy javult volna, de súlyosan leromlott, és nem látszik rajta, hogy egy fillért is költöttek volna rá.

Az új fejlemények meglehetősen zavarba ejtők, és számos kérdést vetnek fel Alain Delon állítólagos társának szándékaival kapcsolatosan.

Mint korábban beszámoltunk róla, Alain Delon három gyermeke júniusban indított pert apjuk élettársa ellen, aki persze minden vádat tagad.

Kapcsolódó tartalom

Hiromi Rollint, aki a család szerint fizetett ápolónőként élt a színész mellett, zaklatással, fizikai és lelki bántalmazással, valamint lopással és állatkínzással vádolták meg korábban. Mindeközben a nő azt állítja, hogy Delon élettársaként tekintett rá, és állítja, hogy élete legszebb éveit Alain Delonnak szentelte, és megérdemli a jutalmat, amiért a „felesége” volt.

Christophe Ayela, Delon három gyerekének ügyvédje azt állítja, hogy Rollin 2019 óta egyre agresszívabban, becsmérlőbben viselkedett a színésszel, sőt, a család többi tagjával is. A további vádak szerint Hiromi Rollin rendszeresen ellenőrizte apjuk telefonbeszélgetéseit és magánüzeneteit. Emellett többször kicselezte a postást, hogy átvehesse a színész leveleit, ahogyan azt is többször megakadályozta, hogy gyerekei és barátai látogassák Delont az otthonában.

Mindeközben Hiromi Rollin ügyvédje szerint védence 2006-ban költözött be a Douchy-kastélyba, ahol egy párként éltek Delonnal az elmúlt 17 évben, egészen Rollin július 5-i kilakoltatásáig. A beszámolót részben alátámasztják a dokumentumokhoz csatolt közös fotók, melyek alapján bensőséges lehetett Alain és Hiromi között a kapcsolat. A nő 39 oldalas beadványában állítja, hogy Delon gyermekei az utóbbi években alig keresték az apjukat, és egyáltalán nem vették ki a részüket a gyengélkedő Delon ápolásából.

Alain Delon 250 millió fontos (114 milliárd forintos) vagyona miatt egyértelműen aggódnak a gyermekei, miközben a színész egyelőre nem nyilatkozott a kirobbant botrányról.

Ajánljuk még