Gyász

Matthew Perry temetésén egyszerre nevettek és sírtak a gyászolók, édesanyja vigasztalhatatlan volt

A szív megszakad! Matthew Perry temetésén egyszerre nevettek és sírtak a gyászolók, édesanyja vigasztalhatatlan volt

| Szerző: hirado.hu
Családja és barátai körében búcsúztatták el Matthew Perry-t, a Jóbarátok egykori sztárját. A színészt Los Angelesben helyezték végső nyugalomra a Forest Lawn temetőben, ahol számos híresség nyugszik. A zártkörű szertartáson a sztár szűk családja, és legközelebbi barátai vettek részt.

Kapcsolódó tartalom

Szűk körben helyezték végső nyugalomra Matthew Perry-t, a Jóbarátok egykori sztárját a Los Angeles-i Forest Lawn temetőben pénteken – tájékoztat a TMZ.

A szertartáson a színész családja, és legközelebbi barátai vettek részt, többek között a Jóbarátok című sorozat főszereplői, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer.

A Hollywood Hills városrészben fekvő temető számos hollywoodi híresség, Michael Jackson, Lucille Ball és Elizabeth Taylor végső nyughelye is.

A Blikk beszámolója szerint Perry édesanyja, Suzanne Morrison végig zokogott a szertartás alatt, őt a színész mostohaapja, a Dateline újságírója, Keith Morrison próbálta vigasztalni, de a temetésen megjelent Matthew Perry édesapja, a 82 éves John Perry is.

Szem nem maradt szárazon, sok volt a könny és a nevetés is. Csak a közeli barátok és a család tartott beszédet.

– mondta egy bennfentes.

Az istentisztelet után Perryt egy sötét fakoporsóban temették el, és a szűk körű szertartást követően feketébe öltözött gyászolók tömegei álldogáltak a templom előtt. Néhányan egymást ölelve próbálták vigasztalni a másikat.

Mint az már ismert, az 54 éves sztárt egy héttel ezelőtt, szombaton találták holtan az otthonában, jakuzzijában. Az eddigi információk alapján nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot, s bár a halottkém bizonytalan időre elnapolta a halál okának bejelentését további toxikológiai vizsgálatokra hivatkozva, valószínűsíthető, hogy szívmegállás okozta Matthew Perry halálát.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: 2015. február 17-én New Yorkban készített kép Matthew Perry kanadai-amerikai színészről (Fotó: MTI/AP/Invision/Brian Ach)

Ajánljuk még