Aktuális

Orosz biztonsági vezető: Washington robbanttatta fel az Északi Áramlatot

A Szívek szállodája ügyeletes szépfiúja a legnagyobb titokban megházasodott

| Szerző: hirado.hu
Milo Ventimiglia egy titkos esküvőn kimondta a boldogító igent.

A szívek szállodája sztárja összekötötte az életét Jarah Mariano modellel – erősítette meg az Entertainment Tonight. Érdekesség, hogy Mariano történetesen Ventimiglia karakterének, Jessnek a vezetékneve a Szívek szállodájában.

A pár állítólag az év elején, egy nagyon privát szertartás keretében mondta ki a boldogító igent. A 46 éves színészt és 8 évvel fiatalabb kedvesét először tavaly látták együtt, de nyilvánosan sosem erősítették meg a kapcsolatukat.

Kapcsolódó tartalom

Jess Mariano karaktere sokaknak nagy kedvenc, s bár az utóbbi években drámasorozatában a Rólunk szólban, férj és apaként bizonyított, Milo nemrég ismét felvette a rosszfiús imázst.

Idén mutatták be a Veszélyes szerelem című sorozatot. A széria egy dél-koreai televíziós sorozat alapján készült, melynek főhősei a szélhámos Charlie (Ventimiglia) és a beépített CIA ügynök Emma (Katherina hanea Kim,) egy szenvedélyes éjszaka után egymásba szeretnek, nem tudva arról, hogy hivatásaik mennyire eltérők. Miközben Charlie épp próbál kiszállni a családi üzletből, Emma egyre közelebb kerül a bosszúszomjas bűnözőhöz, aki Charlie családi adósságait tartja kezében. A páros így kénytelen leszámolni a hazugságokkal, hogy megmenthessék magukat és a családjukat a katasztrofális következményektől.

Ajánljuk még