Lényeges

Légvédelmi gyakorlatot tart két napig a honvédség, ne ijedjen meg a hangoktól!

Lebénult a Harry Potter szereplője – most minden részlet kiderül a balesetről

| Szerző: hirado.hu
Daniel Radcliffe mellkastól lefelé lebénult volt kollégájával forgat új dokumentumfilmet, aminek a címe, David Holmes: The Boy Who Lived.

Daniel Radcliffe lesz a Harry Potter kaszkadőrdublőréről szóló film producere. A film alanya, David Holmes a Harry Potter és a Halál ereklyéi – 1. rész forgatása közben bénult le.

Holmes mellkastól lefelé lebénult, és súlyos gerincsérülést szenvedett, miután egy robbanástól a forgatáson a földre zuhant.

Az HBO kedden jelentette be, hogy a film a SKY-jal közösen készül, a producere Radcliffe, a rendező pedig Dan Hartley lesz.

„Dave a legnagyobb erő forrásává vált Daniel, a stáb és a kaszkadőrcsapat többi tagja számára. A dokumentumfilm az ő felnőtté válásának története”

– áll a csatorna közleményében.

Kapcsolódó tartalom

Radcliffe egy korábbi, a Daily Mirrornak adott interjúban beszélt a Holmesszal való barátságáról.

„Sok-sok évre visszanyúló a barátságom Dave-vel. És utálnám, hogy amikor meglátnak vele az utcán, azt hinnék az emberek, hogy ó ott van Daniel Radcliffe egy kerekesszékes sráccal. Soha, egy pillanatig sem szeretném, hogy ezt feltételezzék. Azt akarom, hogy tudják, hogy Dave egy hihetetlenül fontos személy az életemben.”

Daniel és Dave 2020-ban kezdtek újra együtt dolgozni Holmes Cunning Stunts című podcast-sorozatában.

A David Holmes: The Boy Who Lived premierje november 15-én 21 órakor lesz az HBO-n.

Ajánljuk még