Rendkívüli

Egy nyolc és egy tizenöt éves magyar állampolgárságú lányt ejtett túszul a Hamász

A Delta világunk komplexitására mutat rá

Egy fogalom által meghatározott téma köré épül a megújult Delta minden adása. Az október 21-től szombat délutánonként a Dunán látható tudományos-ismeretterjesztő műsor házigazdája, Fejős Ádám az M2 Petőfi TV Nézzünk szét! vendégeként fejtette ki, így mutatnak rá, milyen komplex a minket körülvevő világ.  

Új részekkel jelentkezik október 21-től szombatonként 16:30-tól a Delta a Dunán. A hazai televíziózás úttörőjének számító tudományos-ismeretterjesztő műsor adásai mindig egy-egy kulcsfogalom köré épülnek.

„Nagyon tetszik ez a tematika, hiszen rámutat, mennyi közös kapcsolódási pontja van látszólag különböző dolgoknak. Az, hogy egy fogalmat sok oldalról körül járunk, megmutatja világunk komplexitását, azt, hogy minden mindennel összefügg”

– mondta a megújult Delta műsorvezetője, a közmédia meteorológusa, Fejős Ádám. Az M2 Petőfi TV Nézzünk szét! legutóbbi adásában azt is elmondta, a műsor szombati első adásának kulcsfogalma a távolság volt, a héten pedig a béke áll a Delta középpontjában.

Fejős Ádámot gyerekkorában elvarázsolta a Delta, amelyből megismerhette a nem túl távoli jövőbeli életünket meghatározó technikai innovációkat. Az M2 Petőfi TV vendégeként megtisztelőnek nevezte, hogy egy ilyen ikonikus műsor hagyatékának ápolásában részt vehet. A megújult Delta elődje hagyományait folytatva minden korábbitól eltérő képi világgal várja a nézőket. Fejős Ádám azt is elárulta, a technikának köszönhetően lesz olyan adás, amelyben egy T-Rex megpróbálja leharapni a fejét.

A Nézzünk szét! beszélgetése Fejős Ádámmal a műsor Médiaklikk-oldalán újranézhető.

Delta – új részekkel szombatonként 16:30-kor a Dunán.
Nézzünk szét! – szombatonként 21:10-től az M2 Petőfi TV műsorán.

Ajánljuk még