Rendkívüli

Teljes mozgósítás: az izraeli hadsereg elindította a Vaskardok fedőnevű hadműveletet, válaszul a Hamász többezer rakétájára

Elhunyt a legendás színész

| Szerző: hirado.hu
Jamie Foxx, a színész régi barátja az Instagramon osztotta meg a halálhírt. Keith Jeffersonnál nemrégiben újult ki a rák, a betegség másodszorra azonban hónapok alatt legyőzte.

53 éves korában elhunyt Keith Jefferson a Django elszabadul, Az aljas nyolcas és a Volt egyszer egy Hollywood sztárja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) által megosztott bejegyzés

Jamie Foxx, a színész régi barátja az Instagramon osztotta meg Jefferson halálhírét:

„Keith, te nem voltál más, mint egy abszolút ajándék, egész életedben tiszta volt a szíved, a szereteted mérhetetlen volt, csodálatos lélek voltál. Mindannyiunknak nagyon fogsz hiányozni. Sok időbe fog telni, mire ez a seb begyógyul. Viszlát, barátom. Szeretlek.”

Jefferson augusztusban jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála.

Kapcsolódó tartalom

„Isten időről időre kihívás elé állít, és rád bízza, hogyan oldod meg. Amikor először diagnosztizálták nálam a rákot, meg kellett állnom, szünetet kellett tartanom, és nem akartam megosztani senkivel. Sem a családommal, sem a rokonaimmal. Ma végre meg tudom osztani, mert a hitem egyre erősebb. Van egy szerető családom, és nekem vannak a legjobb barátaim az egész világon. Tudjátok, kikre gondolok”

– nyilatkozta akkor a nagybeteg sztár.

Jefferson 1970. április 7-én született Houstonban, és zenés színházi szakon szerzett diplomát a San Diegó-i Egyetemen, valamint mesterdiplomát színészetből az Arizonai Egyetemen. 2012-ben a Django elszabadul című filmben Pufi Ralph szerepében tűnt fel Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio és Samuel L. Jackson oldalán. Barátságát ekkor kötötte Foxxszal, aki betegsége alatt végig támogatta.

Forrás: The Rolling Stone

Ajánljuk még