Aktuális

Egy tizennégy éves lövöldöző ölhetett meg három embert a bevásárlóközpontban

Károly döntött, már csak ezen múlik Harryvel való békülése

| Szerző: hirado.hu
A családi béke fontos az uralkodó számára, de a királynak más oka is van arra, hogy végre rendezze kapcsolatát Harry herceggel.

III. Károly király állítólag véget akar vetni az elhidegült fiával, Harry herceggel való mosolyszünetnek, de nem csupán az apai szeretet kedvéért.

„Végső soron Károlynak nemcsak személyes, hanem stratégiai igénye is van arra, hogy megoldja a problémát”

– mondta egy korábbi palotai alkalmazott a Daily Beastnek.


A bennfentes rámutatott, hogy a 74 éves Károlyról és a 39 éves Harryről évek óta nem készült közös fotó.

„Nem fenntartható, hogy a király, aki az egység nemzeti szimbóluma, ilyen rossz viszonyban legyen a fiával”

– tette hozzá a forrás.

Kifejtette, hogy a viszály alapvetően családi ügy, amelyet Károly tanácsadóinak segítségével nem fognak megoldani. Ehelyett Károly és Harry kapcsolatának sorsa Kamilla királyné kezébe kerülhet.

„Az állam és a család közötti különbség szent és sérthetetlen, így Kamillának kulcsfontosságú szerepe lesz az egészben. Ő az egyetlen, aki abban a helyzetben lesz, hogy tanácsot adjon férjének, és akire hallgatni fog.”

Kamilla pragmatikusan gondolkozik, és nagyon jól tudja, hogy ez lassan stratégiai kérdés, és félre kell tenni mindenkinek a büszkeségét.

Bár az a pletyka járja, hogy Károly csupán egy bocsánatkérést vár el Harrytől, amiért a Tartalék című memoárjában és több megrázó interjúban kiteregette a királyi család szennyest, valójában a királynak nincs ilyen feltétele.

Kapcsolódó tartalom

Károly tudja, hogy a Windsorok büszkék és nincs ez másképpen Harryvel sem, egy feltétel van csupán, Harrynek is el kell fogadnia, hogy apja sem fog bocsánatot kérni, így kell továbblépniük.

Bár a helyzetet jelenleg állóvízként jellemezhetnénk, Károly nyitott a helyzet megoldására, az azonban világos, hogy ez csupán fiára vonatkozik, de feleségévvel, Meghannal nem sürgeti a találkozást.

Meghan Erzsébet királynő halála után személyes találkozót kért Károlytól, hogy hárman leülhessenek és tisztázzák a helyzetet, azonban a lehetőséget nem kapta meg, és Meghan azóta messziről kerüli az apósát.

 

Ajánljuk még