Aktuális

Gépkarabéllyal lőtte le két társát egy katona Kijev központjában

Férjhez ment A vezércsel szőke bombázója

| Szerző: hirado.hu
Férjhez ment Anya Taylor-Joy brit–argentin színésznő. A 27 éves sztár Malcolm McRae-nek mondta ki a boldogító igent Velence egy gyönyörű épületében. A sztárpár nagy napját több mint száz vendég ünnepelte, köztük számos híresség.

Olaszországban ment férjhez Anya Taylor-Joy színésznő. A vezércsel sztárja százötven vendég előtt mondta ki a boldogító igent Malcolm McRae-nek Velencében a hétvégén.

A 27 éves színésznő, aki Peaky Blinders című sorozatban és az Utolsó éjszaka a Sohóban című filmben is emlékezetes alakítást nyújtott, egy bézs színű, káprázatos ruhakölteményben vonult oltárhoz.

Az esküvőn számos sztár feltűnt, a násznépet Cara Delevingne és Julia Garner vezényelte.

A tervezett esküvő híre az év elején derült ki, amikor a boldog pár a megfelelő helyszínt kereste a történelmi városban.

A nagy nap reggelén a szőke színésznő fehér selyemköntösben mutatta meg magát, pár órával később pedig már az esküvői ruhájában, teljes pompában állt ki az erkélyre.

Kapcsolódó tartalom

A szerelmesek számos nehézséget leküzdöttek, köztük azt, hogy gyakran egy óceán választja el őket. Anya ugyanis nagyrészt Londonban él, míg Malcolm, aki színészként is tevékenykedik, egy zenekarban játszik az Egyesült Államokban. Sűrű munkarendjük is nehezíti a dolgukat, de úgy tűnik, együtt minden akadályt legyőznek.

„Végre találtam valakit, aki boldogan ül velem csendben olvasva. Gyakorlatilag egyszerre vagyunk 80 évesek és hétévesek, és ez nagyon jól működik” – nyilatkozta korábban a kapcsolatukról a színésznő.

Anya és Malcolm 2021 májusa óta alkotnak egy párt, de a kapcsolatukat tudatosan próbálják megóvni a közönség előtt.

Kiemelt kép: Anya Taylor-Joy angol színésznő (Fotó: MTI/EPA/Will Oliver)

Forrás: DailyMail

Ajánljuk még