Rendkívüli

Karikó Katalin megkapta az orvosi Nobel-díjat

Ryan Reynolds és Hugh Jackman is asszisztál Taylor Swift új románcához

| Szerző: hirado.hu
Az énekesnőnek erősítés kellett, az urak pedig nem mondtak nemet.

Jelenleg Taylor Swift és Travis Kelce amerikaifutball-játékos vélt vagy épp valós kapcsolata a legforróbb téma a sztárvilágban, az énekesnő pedig láthatóan nem bánja, hogy minden lap róla cikkezik.

A popsztár előző kapcsolata Joe Alwynnal, mely több év után idén ért véget, igazi talány volt a külvilág számára, hiszen közös kép is alig készült róluk, és interjúikban sem meséltek érzéseikről vagy terveikről. Ezzel szemben az új viszonyról csak az elmúlt néhány nap alatt több cikk született, mint Taylor előző párkapcsolatáról összességében.

Ez persze kicsit sem meglepő, hiszen Kelce a tévében kürtölte világgá, hogy meghívta Swiftet egy meccsére, amit az énekesnő el is fogadott, ráadásul a sportoló édesanyja mellől drukkolt Kansas City Chiefsnek.

Kapcsolódó tartalom

Ezt követte a most vasérnapi New York Jets elleni mérkőzés, ahová Taylor már “hátvédeivel” együtt érkezett, így biztosítva, hogy legyen kellő támogatója az új környezetben.

Az erősítésre persze leghíresebb barátait kérte fel: ott volt Sophie Turner és Blake Lively is, valamint Blake férje, Ryan Reynolds is beadta a derekát, aki pedig újonnan szingli jóbarátját, Hugh Jackment is elvitte magával, hogy egyenlítsen a férfi energián.

Taylor és Travis egyébként a Daily Mail szerint a meccs előtti estét is együtt töltötték, a kapcsolatuk pedig rohamléptekkel halad, tekintve, hogy Taylor minden számára fontos embert igyekezett bemutatni a férfinak, akit csak össze tudott gyűjteni jelenleg New Yorkban.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még