Rendkívüli

Karikó Katalin megkapta az orvosi Nobel-díjat

Gwyneth Paltrow a mai napig nem dolgozta fel halálközeli élményét

| Szerző: hirado.hu
A színésznő évekkel ezelőtt szenvedett síbalesetet, melyben bár nem ő volt a hibás, a bíróságon kellett bizonyítania, mi is történt valójában.

„Az egész dolog elég furcsa volt. Nem tudom, hogy egyáltalán feldolgoztam-e. Néha sok időbe telik, hogy feldolgozzak valamit és megértsem, miért történt úgy ahogy”

– nyilatkozott emlékezetes élményéről Gwyneth Paltrow a The New York Timesnak

Mint korábban beszámoltunk róla, egy optikus 2019-ben milliókra perelte be Gwyneth Paltrow színésznőt, aki 2016-ban állítólag észvesztő sebességgel száguldozott Utah állam sípályáján, Deer Valley-ben, és síbalesetet okozott.

Az esküdtszék a hat évvel ezelőtti baleset kapcsán idén márciusban hirdetett ítéletet, miszerint

az 50 éves Paltrow nem hibázott, a 76 éves nyugdíjas optikus, Sanderson az, aki 100 százalékban vétkes a síbaleset miatt. Az esküdtszék a színésznő előzetes kérésének megfelelően 1 dollárnyi kártérítést ítélt meg a színésznőnek.

Az orvos 2019-ben milliókra perelte be Gwyneth Paltrow színésznőt, aki szerinte 2016-ban észvesztő sebességgel száguldozott Utah állam sípályáján, Deer Valley-ben, és neki ütközve síbalesetet okozott. A férfi azt állította, komoly sérüléseket és maradandó agykárosodást szenvedett. A színésznő állítólag nem nyújtott segítséget, az esés után felállt, és egyszerűen továbbsiklott.

Kapcsolódó tartalom

Paltrow a vallomástétele során visszautasította az ügyben valló szemtanú vallomását, miszerint ő volt az, aki nekiütközött a férfinak, majd hagyta őt magára segítségnyújtás nélkül.

A kéthetes eljárás során az esküdtszéknek megállapította, hogy Sanderson volt az valójában, aki hibázott, és okolható az ütközésért.

“Úgy éreztem, hogy ha nem cáfolom meg a hamis állítást, az veszélyezteti a feddhetetlenségemet. Elégedett vagyok a végeredménnyel, és nagyra értékelem Holmberg bíró és az esküdtszék kemény munkáját, és köszönöm nekik, hogy megfontoltan kezelték ezt az ügyet.”

– nyilatkozta a színésznő az ítélethirdetés után.

Az ítélet szerint a felperesnek a jelképes egy dolláron felül, amit Paltrow nagylelkűen kért, a perköltséget is meg kellett fizetnie.

Ajánljuk még