Fontos

Karikó Katalin elárulta, mit érzett, mikor megtudta meg, hogy Nobel-díjas lett

Egy kínos videófelvétel volt az utolsó csepp – emiatt futott zátonyra a Trónok harca színésznőjének házassága

| Szerző: hirado.hu
Joe Jonas olyannak volt fültanúja, amire nem számított, de Sophie Turnernél is betelt a pohár, férje viselkedése miatt.

Sophie Turner és Joe Jonas a hónap elején jelentette be, hogy négy év házasság és két közös gyermek után elválik, azonban a gyerekek felügyelete kapcsán nem tudtak megegyezni, így az ügyben hosszú bírósági csata várható.

Bár a sztárvilág kedvenc álompárjának házassága sokáig úgy tűnt, hogy idilli, egyre több részlet enged betekintést abba, hogyan futott zátonyra kapcsolatuk. Miközben a pár az év elején még Angliában készült közös házat venni, és megegyeztek benne, hogy székhelyüket átteszik Amerikából az Egyesült Királyságba, ma már azon cívódnak, hogy ki kapja gyermekeik felügyeleti jogát.

Egyelőre azonban abban sem sikerült megállapodniuk, hol zajlik majd a tárgyalás, hisz míg az énekes az Egyesült Államokban tárgyalná az ügyüket, addig a színésznő azt szeretné, ha Londonban zajlana az eljárás, ahol két lányát is szeretné nevelni.

A pár a múlt héten ideiglenesen megegyezett abban, hogy két lányuk New Yorkban marad, miután Joe állítólag nem volt hajlandó a gyerekek útlevelét átadni feleségének, hogy Angliába utazzon lányaikkal.

Kapcsolódó tartalom

A szituáció tehát pattanásig feszült, egy bennfentes pedig összefoglalta a Harper’s Bazaarnak, hogyan is jutott idáig a pár.

Bár kezdetben Sophie kapott negatív sajtót, amiért a turnézó Joe vigyázott állandóan gyermekeikre, azóta árnyaltabb a kép. Egy barát szerint egy ideje elkezdett egymástól eltávolodni a pár.

Joe pörgős életével Sophie nem tudta és nem is akarta tartani a lépést, nem akart turnézó rockerfeleség lenni, ráadásul sosem szeretett testközelből szemtanúja lenni annak, hogyan flörtöli végig férje a koncerteket. A megromlott viszonyban ráadásul nagy szerepe volt Joe irányításmániájának, aminek Sophie idővel már nem hódolt be.

Sophie mindeközben komoly honvággyal küzdött, Angliában szerette volna nevelni gyerekeit, melyre ígéretet is kapott férjétől, már egy házat is kiszemeltek maguknak, végül aztán az egész terv kútba esett.

Kapcsolódó tartalom

Az utolsó csepp a pohárban pedig egy felvétel volt, melyet a pár otthonának kapucsengője rögzített, és melyen Sophie meglehetősen negatívan mesél egy barátjának férjéről, aminek Joe fültanúja volt.

Bármi is történt valójában, úgy tűnik, mindkét félben van tüske, és készen is állnak, hogy megvívják saját harcukat a bíróságon.

Joe Jonas és Sophie Turner 2016-ban kezdtek el randevúzni, és három évvel később, egy Las Vegas-i ceremónia keretében kötötték össze az életüket.

Az egykori párnak 2020 júliusában született meg kislányuk, Willa, két évvel később pedig világra jött második kislányuk, Delphine.

Ajánljuk még