Aktuális

Szlovákiai választás – bejutásra áll a magyar párt és a megszerzett voksok alapján Robert Fico pártja vezet

Az énekesnő zaklatója annyira megszállott, hogy a börtön után is megjelent a sztár otthonánál

| Szerző: hirado.hu
A börtönből való szabadulása után sem hagyta békén zaklatója Miley Cyrust, ezért az énekesnő a hatóságokhoz fordult. A bíróság igazat adott a sztárnak, és ideiglenes távoltartási végzést rendelt el a férfival szemben, akinek tilos kapcsolatba lépnie a zenésszel, nem vehet részt a koncertjein sem, és legalább kilencvenméteres távolságot kell tartania az énekesnőtől.

Távoltartási végzést kért Miley Cyrus a zaklatója ellen, aki az énekesnő állítása szerint annyira megszállott, hogy pár nappal a börtönből való szabadulása után már megjelent a sztár otthonánál.

Az énekesnő a héten adott be egy kérvényt a bíróságon, amiben ideiglenes távoltartási végzést kért zaklatója, az 52 éves Alexander Kardalian ellen.

Miley azt állítja, hogy a férfi 2018 óta levelekkel árasztja el a postaládáját, gyakran pénzt követel, és szexuális megjegyzéseket tesz az iránta érzett vágyáról. A férfi  2022 nyarán újabb határt lépett át, amikor kétszer is megjelent az énekesnő Los Angeles-i otthonánál.

A férfit 2022 decemberében letartóztatták, és a San Quentin állami börtönbe zárták, ahonnan augusztusban szabadult, pár nappal később pedig már meg is jelent a sztár otthonának bejáratánál.

Kapcsolódó tartalom

A bírósági dokumentumok szerint a férfi a börtönből is küldött levelet Miley-nak, amiben leírta, hogy ismét meg fogja látogatni. A háznál az énekesnő biztonsági emberei állították meg, akik értesítették a rendőrséget.

A bíró ideiglenes távoltartási végzést rendelt el a férfival szemben, akinek tilos kapcsolatba lépnie a zenésszel, vagy zaklatnia őt, nem vehet részt a koncertjein sem, és legalább kilencvenméteres távolságot kell tartania az énekesnőtől.

Kiemelt kép: Miley Cyrus amerikai énekesnő (Fotó: MTI/EPA/Caroline Brahman)

Forrás: TMZ

Ajánljuk még