Fontos

Forró Krisztián utoljára szólalt meg a kampánycsend előtt

Emberrablókat bízott meg saját fia elrablásával Cher

| Szerző: hirado.hu
Cher tavaly ősszel férfiakat bérelt fel, hogy rabolják el drogfüggő fiát: Elijah Blue Allman-t, aki New York-i hotelszobájában elrontott házasságát próbálta megmenteni. A hollywoodi sztár, rendkívül aggódott fia egészségi állapota miatt, ezért arra az elhatározásra jutott, hogy emberrablókat fogad fel.

Elijah, Cher és a néhai nagy rocktszár Gregg Allman fia, 2013-ban feleségül vette Marieangela King-et. A pár 2020-ban szakított, majd egy évvel később a férj beadta a válókeresetet. Ennek ellenére azóta is se veled, se nélküled kapcsolatban élnek.

A pár tavaly november 30-án egy New York-i hotelben ünnepelte a házassági évfordulóját, amikor négy férfi jelent meg, és magával vitte Elijah-t.

Kapcsolódó tartalom

Elijah egy 2014-es interjúban elmondta: 11 éves korában kezdett el kábítószert használni, és komoly heroin-függőséggel küzdött az évek során.

Most kiderült, hogy a négy emberrablót Cher fogadta fel, miután fia heroinfüggősége egyre súlyosodott.

A férfi a tavaly novemberi eset óta, – amikor anyja „elraboltatta” a fent említett a New York-i hotelből – egy Los Angeles-i szállodában élt. A szállodai személyzet gyakran kereste fel Cher-t, fia kábítószer hatása alatt álló kinézete és zavart viselkedése miatt.

Kapcsolódó tartalom

Az aggódó édesanya idén gondozót is felbérelt fia mellé, de a helyzet egyre kilátástalanabb lett, ezért döntött úgy, hogy saját kezébe veszi az irányítást, hogy fia professzionális segítséget kaphasson.

Nemrég a férfi a szálloda bejáratánál összeesett, az ott dolgozók segítették föl, majd két nappal később a rendőrség vitte el őt.

Elijah Blue Allman azóta a Kaliforniai Pasadena-ban egy rehabilitációs központban van.

Ajánljuk még