Rendkívüli

180 kilométeren át száguldott az embercsempész, a rendőröknek Szentendrénél ki kellett lőniük az autó kerekét

Újabb sokkoló videót osztott meg az énekesnő: konyhakéssel hadonászott, majd bekötözött karral táncolt Britney Spears

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Konyhakésekkel lejtett vad táncot az otthonában az amerikai énekesnő, Britney Spears. A közösségi oldalára feltöltött videó sok rajongót kiakasztott, akik aggódtak a sztár épségéért, de Britney szerint egyik kés sem volt valódi. Egy későbbi videóban azonban az énekesnő bekötött karral jelent meg, bár nem tudni, hogy a sérülést valóban a kések okozták-e.

Kapcsolódó tartalom

Hajmeresztő késes mutatványa után bekötözött karral mutatta meg magát Britney Spears.

A 41 éves Grammy-díjas énekesnő Instagram-oldalára töltött fel két videót, több mint 41 milliós követőtábora “szórakoztatására”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maria River Red (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Az első klipben a sztár konyhakésekkel hadonászva táncolt dél-kaliforniai otthonában, míg a második felvételen bekötözött karral látható, amint az 1990-es Enigma Sadeness című számra táncol. A videón látható, hogy az énekesnő egyik karja be van kötve, és a lábán is látszik egy vágás.

Az ijesztő, késes tánchoz hozzáfűzte, hogy ne aggódjon senki, nem igazi kések, a látszólagos sérülései azonban másra utalnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maria River Red (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

„Ma elkezdtem játszani a konyhában a késekkel, de ne aggódjatok, ezek nem igazi kések” – írta hétfői videója alá Britney.

Másfél évvel azután, hogy véget ért a kezelése, a TMZ forrásai szerint a popsztár továbbra is halálosan fél attól, hogy valaki jön az éjszaka közepén, hordágyra szíjazza, és pszichiátriai osztályra viszi, ezért volt olyan időszak, hogy az ágya alatt is kést tartott.

A popsztár 2021-ben fedte fel, hogy bipoláris zavarral diagnosztizálták, és még mindig tart attól, hogy újra kórházba kerül.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Britney Spears amerikai énekesnő (Fotó: MTI/EPA/Nina Prommer)

Forrás: DailyMail

Ajánljuk még