Gyász

46 évesen elhunyt a zenész, akit sokan egy ikonikus filmből ismerhetnek

46 évesen elhunyt a zenész, akit sokan egy ikonikus filmből ismerhetnek

| Szerző: hirado.hu
Tragikus hír érkezett a tengerentúlról: meghalt a 8 mérföld című film egyik szereplője, Nashawn Breedlove rapper és színész. Breedlove vasárnap hunyt el otthonában, a halálhírt a család is megerősítette. A rapper Lotto szerepével vált igazán ismertté a 8 mérföld című filmből, ahol Eminem ellenfelét alakította egy rapcsatában.

46 éves korában elhunyt Nashawn Breedlove rapper és színész, aki Eminem mellett játszott a 2002-es 8 mérföld című filmben.

A gyászhírt a sztár családja is megerősítette. Breedlove vasárnap halt meg álmában, New Jersey-i otthonában. A halál oka egyelőre ismeretlen.

„Nashawn rapper, énekes, dalszerző és színész volt. Senki sem tagadhatta le a tehetségét. Nashawn távozása ebből a világból hatalmas űrt hagyott az életemben. Nem tudom szavakba önteni a fájdalmat, amit érzek”írta a rapper anyja.

Breedlove a 8 mérföld című filmben vált ismertté, ahol Eminem ellenfelét, Lottót alakította egy rapcsatában.

„Isten nyugosztalja azon kevés rapperek egyikét, aki legyőzte Eminemet… Lotto a 8 mérföldből. Akit a barátai csak OX-nek hívtak. Hiányozni fog kitartásod” – emlékezett meg Breedlove-ról Mickey Factz rapper.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mickey Factz (@mickey.factz) által megosztott bejegyzés

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: People

Ajánljuk még