Aktuális

Szijjártó Péter szerint így javítható az EU versenyképessége

Hetvenévesen harmadszorra is megnősült a világhírű pankrátor

| Szerző: hirado.hu
Hulk Hogan jógaoktatóját vezette oltár elé.

A 70 éves Hulk Hogan harmadjára is megnősült. Az egykori pankrátor és 45 éves jógaoktató kedvese múlt pénteken házasodott össze egy meghitt ceremónián a Indian Rocks baptista templomban, néhány barát és a szűk család előtt.

A TMZ exkluzív esküvői képei szerint a menyasszony egy Rue de Seine, pántnélküli menyasszonyi ruhát választott a nagy napra, míg Hogan fekete szmokingban és a védjegyévé vált fejkendőben állt az oltár elé.

A pár alig két hónappal ezelőtt jegyezte el egymást, és a menyegző is egy hirtelen ötlet volt, nem akartak nagy felhajtást, így összecsődítették a barátokat, és hamar leszervezték a visszafogott ceremóniát.

Kapcsolódó tartalom

A nagy napon állítólag nem vett részt a pankrátor lánya, Brooke Hogan, azonban fia, Nick és menyasszony három gyermeke ott volt a pár mellett.

Hogan már rutinosnak mondható az esküvők terén. Első feleségével, Lindával 1983-tól 2009-ig voltak házasok, két gyerekük született, a most 35 éves Brooke és a 32 éves Nick. Második frigyét Jennifer McDaniellel kötötte, 2010-től 2021-ig voltak együtt.

Hogan és Daily egy éve azután ismerkedtek meg, hogy a pankrátor a partin mindenkinek fizetett egy kör italt és a nő odament hozzá, hogy megköszönje. Randizni azonban csak azután kezdtek, hogy Hogannek a bíróság kimondta válását előző feleségétől.

Ajánljuk még