Aktuális

Az orosz külügyminiszter elmondta véleményét az ukrán béketervről

Eltörte a nyakát, negyedszerre is megműtötték Ozzy Osbourne-t

| Szerző: hirado.hu
A Parkinson-kóros rocklegenda átesett egy újabb helyreállító műtéten.

A Sötétség Hercegének becézett rocker, a Black Sabbath frontembere, néhány nappal a beavatkozás után, friss hírekkel szolgált aggódó rajongóinak.

A 74 éves Ozzy negyedik, és egyben utolsó műtétjén esett át, hogy helyreállítsák törött nyakát. Osbourne közel 20 évvel ezelőtt, még 2003 decemberében szenvedett súlyos nyaksérülést egy quadmotoros baleset során. Bár a balesetből teljesen felépült, egy 2019-es esés súlyosbította a nyaksérülést.

„Két napja végre túlestem az utolsó műtéten. Szinte el se hiszem, hogy a végére értem. Az elmúlt öt év abszolút pokol volt nekem és a családomnak is, akik mindvégig támogattak a felépülésem során. Nélkülük nem tudtam volna végigcsinálni.”

Kapcsolódó tartalom

A rocklegendánál 2019-es esése után diagnosztizálták a Parkinson-kórt.

Az elmúlt években nyak- és gerincproblémái kapcsán több műtéten is átesett, s egy tavalyi interjúban arról beszélt, hogy időnként bizony a járás is nehézséget okozott számára.

Ozzy február elején bejelentette, hogy egészségügyi problémái miatt visszavonul a turnézástól. A zenész közleményében felidézte, hogy négy éve súlyos baleset érte, melynek során megsérült a gerince, és bár mindent megtett az elmúlt időszakban, hogy visszatérhessen a színpadra, hiába a kezelések és műtétek sora, fizikailag ehhez még mindig túl gyengének érzi magát.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még