Aktuális

Uniós biztossal tárgyalt Orbán Viktor

Újabb szőke szépségre vetett szemet Rami Malek

| Szerző: hirado.hu
Az Oscar-díjas színészt a nála 15 évvel fiatalabb Emma Corrinnal látták csókot váltani. A színésznő alakította a fiatalkori Diana hercegnét A korona című népszerű sorozatban.

A 42 éves Rami Malek egy nyilvános csókkal tette hivatalossá szerelmét a 27 éves Emma Corrin színésznővel.

A két hírességet London utcáin csípték el kutyasétáltatás közben. A Daily Mail által megszerzett fotókon az Oscar-díjas színész és A korona sztárja szenvedélyes csókot váltottak egymással, mindezt azután, hogy hónapok óta azt spekulálják, hogy vajon mi lehet kettejük között.

A párost augusztus elején egy angliai étteremben látták meghitten vacsorázni. Az étteremben dolgozók azt mondták később, hogy mindketten nagyon visszafogottan viselkedtek, de látható volt kettejük között az összhang és a kémia.

A Rami és Emma románcáról szóló hírek júliusban kaptak szárnyra, amikor a duó Bruce Springsteen koncertjén a londoni Hyde Parkban elmélyült beszélgetésbe kezdett egymással.

Ekkor merült fel először a gyanú, hogy Malek és barátnője, Lucy Boynton színésznő, akivel öt évig alkottak egy párt, talán szakíthattak.

Bár a szakítással kapcsolatban egyik fél sem nyilatkozott, az Emma Corrinnal folytatott forró csókolózása megerősítette, hogy Rami továbblépett.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még