Időjárás

Jön a vihar! Térképen mutatjuk, mi várható

Sophie Turner nem viheti el a kislányait, Joe Jonas ezzel tartja sakkban

| Szerző: hirado.hu
Az egykori sztárpár hosszú bírósági csatára készülhet a gyermekfelügyelet miatt.

Joe Jonas és Sophie Turner válása és a két lányuk felügyeleti jogáért folytatott harc valószínűleg csúnyább lesz mint azt gondoltuk.

Joe és Sophie szeptember elején jelentették be, hogy négy év házasság és két közös gyermek után válnak.

„Ez egy hosszú bírósági csata lesz” – mondta a Page Sixnek a híres New York-i peres ügyvéd, Aaron Richard Golub, aki olyan hírességekkel dolgozott már nagy horderejű ügyekben, mint Gisele Bündchen, Martin Scorsese és Brooke Shields.

Golub nem érintett Jonas és Turner ügyében, de azt mondja, hogy a dolgok sokkal bonyolultabbá válhatnak most, hogy az ügy három különböző joghatóságot és két különböző jogrendszert érint.

Jonas eredetileg Floridában nyújtotta be a válókeresetet a hónap elején, míg Turner csütörtökön New Yorkban. A Trónok harca színésznője állítólag azt is tervezi, hogy külön pert indít az Egyesült Királyságban.

„A folyamatos fellebbezések miatt az ügy akár évekig elhúzódhat és ennek csak a gyerekek látják majd kárát. Bonyolult lesz, mert végül az egyik félnek engednie kell abban, hogy hol éljenek a gyerekek, vagy a bíróságnak kell majd döntenie”

– mondta Val Kleyman válóperes ügyvéd, aki szintén nem érintett az ügyben.

Kapcsolódó tartalom

Maradni vagy menni?

Turner egy manhattani bíróságon nyújtott be keresetet, amelyben két lányuk, a 3 éves Willa és az 1 éves kislányuk, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra, „azonnali visszaszállítását” kéri hazájába, Angliába.

A beadványban a színésznő azt állította, hogy Jonas visszatartja a gyerekek útlevelét, hogy ne tudják elhagyni az Egyesült Államokat.

A 27 éves Sophie továbbá megjegyezte, hogy 34 éves férjével 2022 karácsonyán megállapodtak abban, hogy Anglia lesz az otthonuk és el is kezdtek megfelelő iskolákat keresni az országban a legidősebb lányuk, Willa számára.

A benyújtott dokumentumok szerint, a pár ezért adta el otthonukat Miamiban és kerestek új házat az Egyesült Királyságban.

epa08168476 Joe Jonas és Sophie Turner 2020. január 26-án Los Angelesben a 62. Grammy-díjátadón. EPA/ETIENNE LAURENT

Mi vezetett a váláshoz?

Mivel Turner a nyár folyamán a Joan című minisorozatot forgatta, az elhidegült pár megegyezett abban, hogy a gyerekek Jonasszal utaznak a nyáron. Joe idén testvéreivel turnézott az Egyesült Államokban.

A házasság felbontásához állítólag egy hirtelen kirobbant vita vezetett augusztus 15-én.

Kapcsolódó tartalom

Visszavágás a vádakra

Jonas csütörtökön visszavágott, ragaszkodva ahhoz, hogy nem rabolta el a lányaikat azzal, hogy visszatartja az útleveleiket.

Joe a képviselője által kiadott nyilatkozatban a felesége által indított pert elítélte és közölte, hogy ellentétes azzal a barátságos társszülői egyezséggel, amelyet állítólag még múlt vasárnap, amikor találkoztak, megbeszéltek egymással.

Joe Jonas és Sophie Turner 2016-ban kezdtek el randevúzni, és három évvel később, egy Las Vegas-i ceremónia keretében kötötték össze az életüket.

Az egykori párnak 2020 júliusában született meg kislányuk, a most 3 éves Willa, két évvel később pedig világra jött második gyermekük.

Ajánljuk még