Aktuális

Négy és fél óráig tárgyaltak a robbantóval Esztergomban, de végül egy flexszel vágta el a gázpalackot

Kisfia elvesztése összetörte a sztárséfet, őszintén vallott élete legszörnyűbb napjáról

| Szerző: hirado.hu
Az 56 éves Gordon Ramsay őszintén mesélt gyermeke, Rocky haláláról.

Egy szülő életében nincs nagyobb fájdalom, mint elveszíteni az egyik gyermekét. Ez történt Gordon és Tana Ramsayvel is még 2016-ban, amikor a feleség 20 hetes várandósan elvetélt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tana Ramsay (@tanaramsay) által megosztott bejegyzés

„Rocky elvesztése iszonyatosan fájt mindannyiunknak, és aztán ott lenni és nézni, ahogy a trauma kibontakozik, az egy olyan pillanat, ami megváltoztatja az életet. De a tragédia közelebb hozta egymáshoz a családot”

– mondta Ramsay a People-nek adott interjújában.

Gordon elmondta, hogy a család azzal tisztelgett Rocky előtt, hogy a cornwalli házukat róla nevezték el, és mindannyiuknak van egy ékszerük, amibe az ő nevét vésették.

Kapcsolódó tartalom

Tana minden évben megemlékezik elhunyt gyermeke születésnapjáról a közösségi médiában, legutóbb tavaly októberben egy szívszorító posztban:

„Ha minden úgy alakult volna, ahogy reméltük, akkor október 14-én lett volna a kisfiunk Rocky 5. születésnapja. Erre egy szülő sem tud felkészülni, nincs nap, amikor ne gondolnánk rá. De örökké hálásak leszünk a családunkért és mindig emlékezni fogunk a mi meg nem született angyalbabánkra.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gordon Ramsay (@gordongram) által megosztott bejegyzés

Tana korábban a Loose Woman című műsorban elárulta, hogy Gordon nélkül nem tudott volna megbirkózni a veszteséggel.

A sztárpárnak öt közös gyermeke született, a 25 éves Megan, a 23 éves ikrek, Jack és Holly, a 21 éves Matilda és a 4 éves Oscar.

Ajánljuk még