Rendkívüli

Kiderült, ő robbantott Esztergomban

Váratlan fordulatot hozott Kevin Costner elmérgesedett válása

| Szerző: hirado.hu
Decemberben kellene ismét bíróság elé állnia az egykori sztárpárnak, de erre már nem kerül sor.

Kevin Costner és elhidegült felesége, Christine Baumgartner egyezségre jutottak, nem lesz hónapokig tartó jogi csatározás.

Kevin és Christine Costner barátságos és kölcsönösen elfogadott megoldásra jutott a válási eljárásukkal kapcsolatos összes kérdésben

– áll Kevin képviselőjének közös nyilatkozatában.

A fordulat meglepő, figyelembe véve, hogy a pár az elmúlt hónapokban nem tudott megegyezni a gyermektartás összegéről, ahogyan a feleség Kevin házából csak egy bírósági végzés után költözött ki.

Bár a párnak volt házassági szerződése, Christine, aki 20 év után idén májusban adta be a válási papírokat, nem elégedett meg az évekkel ezelőtt meghatározott gyerektartás összegével. Korábban azzal érvelt a bíróságon, hogy közös gyermekeik DNS-ébe van kódolva a luxus, emiatt kéri a házassági szerződésükben meghatározott gyermektartás soksorosát férjétől.

Kapcsolódó tartalom

A bíró pár hete úgy döntött, hogy a színész javára ítél, és Costnernek havi 63 209 dollárt (22,9 millió forintot) kell fizetnie exének, miután a Yellowstone sztárját eredetileg ideiglenesen arra kötelezték, hogy júliusban 129 755 dollárt (47 millió forintot) fizessen a 49 éves egykori táskatervezőnek a 16 éves Cayden, a 14 éves Hayes és a 13 éves Grace eltartására.

A megegyezésükről szóló híreket megelőzően úgy volt, hogy a pár decemberben ismét a bíróság elé áll, hogy a házassági szerződésük érvényességét tisztázzák, erre azonban már nem kerül sor.

Egy bennfentes szerint Christine belátta, hogy férje ellen nincs esélye, így felhagyott gyors válásuk szabotálásával, és elfogadja volt férje méltányos ajánlatát, mielőtt annál is kevesebbet ítélne számára a bíró decemberben.

Ajánljuk még