Gyász

Elhunyt a legendás operaénekes

Ennyi marad Hugh Jackman százmilliárdos vagyonából a válás után

| Szerző: hirado.hu
A színész és felesége békében, vita nélkül szeretné lezárni 27 éves házasságát.

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness békés válás előtt áll, amely nagyrészt a komoly vagyonuk felosztását jelenti majd.

A pár 27 év házasság után jelentette be válásukat, már tárgyalnak a 290 millió dolláros, azaz a kicsit több, mint 100 milliárd forintos vagyonuk felosztásáról.

A Farkas 54 éves sztárja és 67 éves felesége hatalmas ingatlanportfólió és egyéb mesés vagyontárgyak birtokosa, melyet egyenlően kívánnak felosztani

– számolt be róla kedden a US Weekly.

A Men’s Health 2010-ben Hugh nettó vagyonát 257 millió dollárra becsülte, aminek nagy része a Marvel-franchise-ban végzett munkájából származik. A pár a 90-es évek végén kezdte megsokszorozni vagyonát, és azóta luxusotthonok egész gyűjteményére tettek szert Ausztráliában és az Egyesült Államokban.

Mielőtt Hugh 2000-ben szerepet kapott az X-Menben, a színész feleségével egy szerény, kétszobás lakásban élt Melbourne-ben, amit 1997-ben, egy évvel az esküvőjük után vettek. Bár attól azóta megváltak, most van ingatlanjuk Melbournben, Sydney-ben, New Yorkban és Hamptonsban is.

Kapcsolódó tartalom

A színész és felesége szeptember közepén jelentette be, hogy 27 év házasság után válnak. Így nyilatkoztak a döntésükről:

„Hálásak vagyunk, hogy majdnem három évtizedet tölthettünk férjként és felségként egy csodálatos és szerető házasságban. Az utunk azonban megváltozott, ezért úgy döntöttünk, hogy különválunk, így folytatva egyéni fejlődésünket. A családunk volt és lesz mindig is a legfőbb prioritásunk. Nagyra értékeljük a megértéseteket és, hogy tiszteletben tartjátok a magánéletünket, amíg a családunk keresztülmegy ezen a változáson.”

Deborah és Jack 1995-ben ismerkedett meg egymással a Correlli című ausztrál tévésorozat forgatásán, majd egy évvel később összekötötték az életüket. Az egykori párnak két örökbe fogadott gyermeke van, a 23 éves Oscar és a 18 éves Ava.

Ajánljuk még