Rendkívüli

Robbantás Esztergomban: egy rendőr és az elkövető meghalt, több egyenruhás megsérült

Egyszerre tíz plasztikai műtéten esett át a színésznő, kis híján belehalt

| Szerző: hirado.hu
Heidi Montag a Laguna Beach egykori sztárja nemrég elárulta, hogy egyszerre tíz szépészeti beavatkozást végeztek el rajta, amibe majdnem belehalt.

A most 37 éves valóságshow-sztár, Heidi Montag egy friss interjúban kendőzetlenül mesélt a traumáról, ami 2009-ben érte. Több mint egy évtizeddel a kis híján végzetes beavatkozások után, Heidi elmondta, hogy akkoriban nem volt felkészülve a drámai felépülési folyamatra, ugyanis szerinte félrevezették azzal kapcsolatban, hogy mire is számíthat.

„Az orvosom azt mondta gyorsan felépülök, csak néhány hónap. Hát, több mint egy évembe telt, és még akkor is alig tudtam beszélni. Az államból is fűrészeltek a másik 9 beavatkozás mellett.”

A felépülése egybeesett azzal, amikor a The Hills utolsó évadát kellett volna forgatnia, amire nem érezte magát felkészültnek.

Kapcsolódó tartalom

„Csak az járt a fejemben, hogy ott kell lennem, meg kell csinálnom, képes vagyok rá. De a testem minden egyes porcikája sikított fájdalmában. Akkor még azt se tudtam, hogy képes leszek-e valaha arra, hogy újra szerepeljek.”

A műtétek után ráadásul Heidinek elnézték a fájdalomcsillapító adagolását és egy időre kómába esett.

Ajánljuk még