Rendkívüli

Kiderült, ő robbantott Esztergomban

Döntött a bíróság a sztárkosaras beteg öccsének elhelyezéséről

| Szerző: hirado.hu
Tristan Thompson szeptember elején folyamodott testvére teljes felügyeletéért a bírósághoz.

Döntést hozott a bíróság az NBA-sztárjátékosának ügyében. A 32 éves Thompson ideiglenesen megkapta öccse, Amari gyámságát, aki képtelen önmagáról gondoskodni, miután édesanyjuk Andrea, az év elején váratlanul elhunyt.

A Los Angeles-i bíróság helyt adott Tristan ideiglenes gondnokság iránti kérelmének, és novemberre tűzte ki a végleges gyámságról szóló meghallgatást – írja a TMZ cikke.

Amari apja, Trevor Douglas Thompson nem kapott értesítést az eljárásról, mivel tartózkodási helye továbbra is ismeretlen, így Tristan az egyetlen személy a családban, aki gondoskodni tud testvéréről. Tristan öccse több betegség, köztük epilepszia miatt képtelen ellátni magát.

A kosárlabda-játékos édesanyjuk januári halála után azonnal magához költöztette Los Angelesbe testvérét.

Kapcsolódó tartalom

A The Kardashians 3. évadának fináléjában Khloe, akinek két gyermeke született Tristantól, elárulta, hogy exe és Amari nála laknak, amíg a sportoló házát felújítják.

„Az extrém esőzések miatt Tristan házának teteje beomlott, így felajánlottam, hogy a felújítás ideje alatt költözzenek hozzánk Amarival. De leszögezném, hogy Tristan és én nem vagyunk újra együtt. Szerettem Andreát, szeretem Tristant, ő a gyermekeim apja és szeretem Amarit is. Ők az én családom is és a család dolga, hogy segítsen a bajban.”

Khloe hozzátette, hogy tudja milyen egy szülőt gyászolni, mivel ő is elvesztette az édesapját, ezért felnéz Tristanra, aki gondolkodás nélkül a gyámsága alá vette beteg testvérét.

Ajánljuk még