Rendkívüli

Bejelentették a tűzszünetet! Megállapodás született Hegyi-Karabahban

Mintha egy kísértetfilmben élnének: dermesztő hang gyötri a tengerparti ház mellett lakókat

| Szerző: hirado.hu
A fülsiketítő hang megőrjíti a környékbelieket.

Heves vita tört ki egy új folkestone-i tengerparti luxuslakópark épülete miatt Angliában, miután a helyiek panaszt tettek, hogy az épület felől fülsüketítő hang hallatszik, amelyet az erkélyek szélben visszhangzó hangja okoz.

A kenti tengerparti városka lakói szerint a 84 lakásos épület, melyben egy apartman ára 430 000 font és 1,8 millió font (190 millió forint és 800 millió forint) közötti mozog, tervezési hiba miatt süvít állandóan, a hang egész éjjel ébren tartja őket, egyesek szerint pedig a túlvilági zaj konkrétan őrjítő.

A környékbeliek ráadásul aggódnak, hogy a zaj csak tovább fokozódik majd, miután 1000 további lakást készülnek felhúzni a parton, hasonló stílusban.

A luxuslakások, amelyek mostanra messze a legdrágábbak Folkestone-ban, a reklámok szerint gondosan megtervezettek és aprólékosan átgondoltak. A helyiek azonban kifogásolják a fém erkélylecek okozta őrjítő hangot, mely a Dailymailhez eljuttatott videó szerint nem csak az épület közvetlen közelében, de távolabb eső pontjain is zavaróan hangos.

Kapcsolódó tartalom

A lakók most követelik, hogy a lakópark építtetője orvosolja a problémát, még azelőtt, hogy a környékbeliek megőrülnének a fülsüketítő hangtól.

A lapnak nyilatkozó helyi lakos szerint ráadásul a téli viharok még rosszabbá tehetik a helyzetet, így reménykednek benne, hogy az épületben milliókért vásárolt lakások tulajdonosai is melléjük állnak majd.

Ajánljuk még