Aktuális

Jön a vihar! Térképen mutatjuk, mi várható

Mark Wahlberg karrierje hamarabb véget érhet, mint hittük

| Szerző: hirado.hu
Az 52 éves színész már most a nyugdíjba vonulásán gondolkodik.

Mark Wahlberg színész egy legutóbbi interjúban utalt arra, hogy szívesen befejezné a munkát. A Ted és az Uncharted sztárja több vállalkozással is büszkélkedhet, és elmondása szerint a színészet veszi el a legtöbb idejét, ezért hamarabb véget érhet filmes karrierje, mint ahogy arra rajongói számítottak.

A színésznek négy gyermeke született feleségétől, Rhea Durhamtől: a 20 éves Ella Rae, a 17 éves Michael, a 14 éves Brendan és a 13 éves Grace.

Kapcsolódó tartalom

Wahlberg színészi munkája mellett az utóbbi években egyre termékenyebb producerként és saját márkáját is folyamatosan építgeti.

„Először muszájból kezdtem el producerkedni. Nem akartam csak ülni és várni, hogy Brad Pitt, Tom Cruise vagy Leonardo DiCaprio elutasítson egy szerepajánlatot, amire aztán én rátehetem a kezem. Szóval, ha már ebben a helyzetben vagyok, akkor inkább a kormányt szeretném markolni és irányítani a dolgokat.”

A visszavonulásáig azonban még van egy kis idő hátra, és addig is öt filmszerződést írt alá, így egyhamar nem kell attól félni, hogy nem látjuk többé Mark Wahlberget a mozivásznon.

Ajánljuk még