Aktuális

Jön a vihar! Térképen mutatjuk, mi várható

Khloé Kardashian megmutatta arcát az életmentő beavatkozás után

| Szerző: hirado.hu
A valóságshow-sztár kendőzetlenül mutatta be súlyos betegségének következményét.

Tavaly ősszel számtalan pletyka keringett arról, vajon miért visel kötést az arcán Khloé Kardashian. Az üzletasszony végül maga tett pontot a találgatások végére, és elárulta, hogy egy súlyos műtéten esett át, mert daganatot találtak a bal arcán.

„Tényleg ijesztő. Hónapokig figyeltem egy gyanús dudort az arcomon. Végül biopsziát végeztettem rajta és kiderült, hogy melanóma.”

A 38 éves valóságshowsztár elmondta, hogy az orvosok sem tudták pontosan, hogy mekkora méretű tumort kell eltávolítaniuk, ezért nagyon aggódott, hogy mennyit vesznek ki az arcából.

Fotó: Instagram/@khloekardashian

Khloé most Instagram-követőinek mutatta meg, milyen lett az arca a beavatkozás után.

„Maradt egy bemélyedés, de nem panaszkodom. Ezerszer inkább legyen egy bemélyedés az arcomon, mint melanóma.”

Fotó: Instagram/@khloekardashian

A valóságshow-sztár hozzátette, hogy a beavatkozás után 9 hónapot kellett várnia, hogy feltöltethesse a mélyedést, amit a jövőben folyamatosan meg kell tennie, ha szeretné, hogy az arca hibátlanul nézzen ki.

„A melanóma halálos! Szerettem volna megosztani veletek a tapasztalataimat, hogy ha észrevesztek magatokon bármilyen elváltozást, ne féljetek felkeresni a megfelelő orvosokat. Cselekedjetek és vigyázzatok az egészségetekre” – mondta a legfiatalabb Kardashian lány, aki attól tart, hogy nem most utoljára kell majd szembenéznie a bőrrákkal.

Khloénak nem ez az első találkozása a betegséggel, 19 évesen egy rákos anyajegyet kellett leműteni a hátáról.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még