Rendkívüli

Bejelentették a tűzszünetet! Megállapodás született Hegyi-Karabahban

Beadta a válókeresetet a 30 évre börtönbe zárt színész felesége

| Szerző: hirado.hu
Danny Mastersont, az Azok a 70-es évek show sztárját, két nő megerőszakolása miatt harmincévtől terjedő életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték.

Danny Mastersont hosszú időre rácsok mögé dugják. A színész korábban magas rangú szcientológiai státuszára hivatkozott, hogy elkerülje a felelősségre vonást.

A színész felesége, Bijou Phillips nem sokkal az ítélethirdetés után, most benyújtotta a bíróságra a válási papírokat 12 év házasság után.

„Ez az időszak elképzelhetetlenül megviselte a házasságukat és a családjukat. Ms. Phillips elismeri, hogy Mr. Masterson csodálatos apja a lányuknak és éppen ő miatta döntött úgy, hogy véget vet a házasságnak”

– árulta el Bijou ügyvédje.

Bennfentes források korábban azt mondták, hogy a 43 éves Bijou nem tervez válni és továbbra is kitart amellett, hogy Danny nem bűnös az ellene felhozott vádakban.

Kapcsolódó tartalom

Májusban Mastersont a bíróság bűnösnek találta két nő 2003-as megerőszakolásában. A tárgyalás során a 47 éves színészt azzal vádolták, hogy mielőtt szexuálisan bántalmazta volna áldozatait, bedrogozta őket.

Mastersont először 2017-ben vádolták meg nemi erőszakkal. Akkor a Los Angeles-i rendőrség megerősítette, hogy vizsgálatot folytatnak a színész ellen, miután három nő azt állította, hogy szexuálisan bántalmazta őket.

Phillips és Masterson, akik mindketten szcientológusok, 2011-ben kötötték össze az életüket, és 2014-ben született meg lányuk, Fianna Francis Masterson.

Ajánljuk még