Aktuális

Iskolaőrre támadt egy nő, felfüggesztett börtönre ítélték

Megható volt látni: Jennifer Garner erre is hajlandó volt a hajléktalan kedvéért

| Szerző: hirado.hu
Jennifer Garner kis híján mezítláb ment haza.

A színésznő éppen bevásárlást intézett, amikor a parkolóban észrevett egy kerekesszékes hajléktalan férfit. Garner lehúzta autójának ablakát és beszélgetésbe elegyedett a férfival, majd átnyújtott neki egy zacskót tele alapvető dolgokkal.

Az 51 éves Jennifernek feltűnt, hogy a hajléktalan mezítláb van, ekkor kiszállt az autójából, letérdelt a férfi elé és elkezdett zoknit húzni a lábára, mielőtt levette volna saját cipőjét, hogy a hajléktalannak adja. A méret azonban nem stimmelt, így Garner hiába próbálkozott, nem tudta a férfi lábára erőltetni a lábbelit.

Az eseményeket egy lesifotós követte végig, akit a színésznő is kiszúrt és rögtön odafordult felé, hogy megkérdezze hányas méretű a lába és, hogy megvásárolhatja-e tőle a cipőjét. A paparazzo felajánlotta a lábbelit és gyorsan közölte Garnerrel, hogy semmi szükség kifizetni.

Kapcsolódó tartalom

Jennifer és a lesifotós így közös erővel cipőt tett a hajléktalan kerekesszékes férfi lábaira, aki mérhetetlenül hálás volt a segítségért.

Garner adakozási vágya szinte már világhírű, tavaly áprilisban 50. születésnapján élelmiszergyűjtést szervezett az otthonában.

Ajánljuk még