Időjárás

Szükség lesz az esernyőre: mutatjuk, hol szakadhat le az ég

Könnyekben tört ki az egykori szupermodell kettős masztektómiája és elrontott plasztikája után

| Szerző: hirado.hu
Linda Evangelistát elöntötték az érzelmek, amikor vasárnap a Cadogan Hallban tartott könyvbemutatója előtt álló tapssal fogadták rajongói.

Az 58 éves szupermodell a londoni divathéten ünnepelte első könyvét Steven Meisel fotóssal. Linda könnyekben tört ki, amikor rajongói hatalmas ovációval köszöntötték, alig egy héttel azután, hogy egy interjúban elárulta: kiújult mellrákja miatt kettős masztektómián esett át.

Linda több mint 35 éve dolgozik együtt a legendás fotóssal, a páros a divattörténelem legemlékezetesebb és leghíresebb képeit alkotta meg.

Linda Evangelista, aki valaha a világ legtöbbet fotózott manöken volt, megsemmisülve, önmaga árnyékaként visszavonultan élt a zsírleszívástól eldeformálódott teste miatt évtizedekkel ezelőtt.

Kapcsolódó tartalom

A topmodell végül 2022-ben vállalta fel megváltozott külsejét, azóta pedig több interjúban is mesélt kálváriájáról, amit a megszámlálhatatlan plasztikai beavatkozás okozott.

Az egykori szupermodell a The Wall Street Journalnek adott interjúban bevallotta, hogy a műtétek okozta depresszió mellett a rákkal is meg kellett küzdenie, az elmúlt öt évben ugyanis kétszer is mellrákkal diagnosztizálták.

Ajánljuk még