Megrázó

Féltékenységből felgyújtotta élettársát egy nő

Kiderült, mi okozta a Briliáns elmék színészének halálát

| Szerző: hirado.hu
Billy Miller édesanyja egy szívszorító nyilatkozatban erősítette meg fia halálának okát a megrázó veszteség után .

Váratlanul elhunyt Billy Miller színész és szappanopera-sztár. A 43 éves férfi, akit leginkább a Nyughatatlan fiatalok és a General Hospital című sorozatokból lehetett ismerni, múlt pénteken hunyt el texasi otthonában. A színész édesanyja egy szívszorító posztban árulta el, hogy fia öngyilkosságot követett el.

„Szeretném megköszönni a rengeteg támogatást, szeretet, imát és részvétet, amit fiam, Billy Miller lesújtó halála miatt kaptunk. Hosszú, kemény és hősies harcot vívott évek óta fennálló bipoláris depressziójával. Mindent megtett, amit csak tudott, hogy kordában tartsa a betegséget. Szerette a családját, a barátait és a rajongóit, de végül a betegség legyőzte őt.”

Miller első jelentős televíziós szerepét Richie Novak szerepében kapta az ABC All My Children című sorozatában 2007-ben. Egy évvel később Billy Abbottot játszotta a Nyughatatlan fiatalokban, amelyért három Daytime Emmy-díjat is kapott.

Kapcsolódó tartalom

A színész 2014-től 2019-ig állandó szereplője volt a népszerű General Hospital című szappanoperának.

Billy Miller olyan világhírű sorozatokban játszott még, mint a Briliáns elmék, a Ray Donovan, a Truth Be Told, Az újonc, valamint szerepelt a 2014-es Oscar-jelölt filmben, az Amerikai mesterlövészben.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánljuk még