Aktuális

Elfogták a Szeged belvárosában lövöldöző, szamurájkardos férfiakat

Katy Perry már tíz évvel ezelőtt tudhatott exférje szörnyű múltjáról

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Az énekesnő 2012-ben vált el Russell Brand komikustól, akit öt nő vádolt meg nemi erőszakkal.

Katy Perry is sejtette, hogy volt férje, a néhány napja szexuális erőszakkal vádolt humorista, Russell Brand mit rejteget, a 2012-es válásuk után adott interjúban ugyanis sokat sejtetően elárulta, előtte is leleplezték a “valódia igazságot”.

Az egykori színészt és komikust a napokban nemi erőszakkal, szexuális zaklatással és érzelmi bántalmazással vádolták meg. A The Sunday Times és a Channel 4 nyomozása nyomán több nő is megtörte a csendet és részletesen elmesélte, mit tett velük Brand.

Kapcsolódó tartalom

Egyikük elmondta, hogy a sztár 2012 júliusában Los Angeles-i otthonában a falnak nyomva erőszakolta meg őt, annak ellenére, hogy követelte tőle, hogy hagyja abba, amit csinál. Brand teljes mértékben cáfolja a nő állítását.

Az eset a Mirror szerint csak néhány hónappal azután történt, hogy Katy Perry és férje elváltak egymástól.

Perry válásukról 2013-ban mesélt a Vogue hasábjain, mely interjúban, bántalmazó és irányító személyiségként írta le exét, akivel kezdetben varázslatos volt a kapcsolata, később azonban Brand nem tudta kezelni házasságukban a Perry által elvárt egyenrangúságot. Bár az énekesnő kezdetben magát okolta azért, amiért házasságuk kudarcba fulladt, egy ismerősén keresztül megtudta azt a bizonyos “valódi igazságot”, ami teljesen más világításba helyezte a dolgokat.

„Nagy felelősséget éreztem azért, hogy vége lett, de aztán rájöttem a valódi igazságra, amit nem feltétlenül fedhetek fel, mélyen elzártam magamban”

-nyilatkozta akkor az énekesnő, mely alatt a Mirror feltételezése szerint Brand elborzasztó ügyeit érthette.

Russell Brand az ellene felhozott vádakat “So, This is Happening” című Youtube podcastjában tagadta, kiemelve, hogy a különösen agresszív támadáscunami, ami őt éri, teljes mértékben hazugság.

“Nem bánom, ha a könyveimet és a stand-up műsoraimat arra használják fel, hogy a múltbéli promiszkuitív viselkedésemről beszéljenek, de ezek nagyon súlyos büntetőjogi vádak. Azt is érdemes megemlíteni, hogy vannak olyan tanúk, akiknek a bizonyítékai ellentmondanak annak a narratívának, amelyet ez a két mainstream média megpróbál felépíteni az ellenem indított összehangolt támadás során”

-nyilatkozta a megvádolt komikus.

 

Ajánljuk még