Aktuális

Könnyek és sokk a helyszínen: megérkeztek a szörnyű baleset képei

Erre a fiatal színésznőre cserélte le férje Sofía Vergarát

| Szerző: hirado.hu
Joe Manganiello, a True Blood című sorozat jóképű színésze, aki nemrég szakított bombázó feleségével, Sofía Vergarával, egy fiatal színésznőre vetett szemet.

A Magic Mike 46 éves sztárját a minap egy nála 13 évvel fiatalabb színésznővel látták kilépni egy edzőteremből, kevesebb mint két hónappal azután, hogy beadta a válókeresetet feleségétől, Sofía Vergarától.

Manganiello az edzés után beült Cadillac terepjárójának vezetőülésébe, míg az Ármány és szerelem 33 éves színésznője, Caitlin O’Connor az anyósülésen foglalt helyet.

Joe és Sofía Vergara július közepén hozta nyilvánosságra a hírt, hogy hét év házasság után válnak. Mint később kiderült, a Magic Mike színészének gyermekvállalási vágya vezetett ahhoz, hogy beadta a papírokat a bíróságon.

Kapcsolódó tartalom

Azt pontosan nem tudni, hogy az 51 éves kolumbiai szépség, Sofía Vergara hogyan állt a témához, amikor 2015-ben kimondták az igent, de vélhetően akkor még nyitott lehetett a közös családalapításra. A színésznőnek volt férjétől, Joe Gonzaleztől született egy fia, a most 31 éves Manolo.

Vergara 2013-ban egy hosszas bírósági pereskedésbe került volt vőlegényével, Nick Loebbel. Az egykori pár lombikbébi-programban vett részt, és két embriót lefagyasztattak. A szakításuk után azonban nem tudtak megegyezni abban, hogy kit illet meg a két embrió. A bíróság végül nyolc év után hozott ítéletet a színésznő javára, aki akkor 49 évesen már nem állt készen arra, hogy férjével, Joe Manganiellóval belevágjanak a családalapításba.

Sofía Vergara kolumbiai színésznő és volt férje, Joe Manganiello amerikai színész a színésznő nevét viselő csillag avatási ünnepségén a Hollywoodi hírességek sétányán, Los Angelesben 2015. május 7-én (Fotó: MTI/EPA/Paul Buck)

Források szerint ez a valódi oka annak, hogy Hollywood egyik legdögösebb sztárpája hét év házasság után, végül kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válási papírokat.

Sofía Vergara és Joe Manganiello 2014-ben egy vacsorán találkoztak egymással, kevesebb mint egy évvel később pedig oltár elé álltak.

Ajánljuk még