Aktuális

Itt visszahallgathatja Orbán Viktor rádióinterjúját

Nem tervez válni a szexuális erőszak miatt börtönre ítélt színész felesége

| Szerző: hirado.hu
Danny Mastersont, az Azok a 70-es évek show sztárját, két nő megerőszakolása miatt harmincévtől terjedő életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték.

Danny Mastersont hosszú időre rácsok mögé dugják. A színész korábban magas rangú szcientológiai státuszára hivatkozott, hogy elkerülje a felelősségre vonást.

A színész felesége, Bijou Phillips az ítélet ellenére nem tervezi, hogy benyújtja a válási papírokat a bírótásra.

„Nagyon nehéz időszakon megy keresztül az ítélet óta. Szereti Dannyt, és nem tervezi, hogy beadja a válókeresetet. Mindvégig mellette lesz”

– mondta egy bennfentes forrás a People magazinnak.

Bár a 43 éves színésznő nehezen birkózik meg a helyzettel, a bennfentes megjegyezte, hogy családja és barátai támogatják, és továbbra is reménykedik a jövőbeli fellebbezésben. Bijou kitart amellett, hogy férje nem bűnös.

Kapcsolódó tartalom

Májusban Mastersont a bíróság bűnösnek találta két nő 2003-as megerőszakolásában. A tárgyalás során a 47 éves színészt azzal vádolták, hogy mielőtt szexuálisan bántalmazta volna áldozatait, bedrogozta őket.

Annak ellenére, hogy Bijou Phillips végig ott volt a tárgyalóteremben és hallotta az összes vallomástételt és bizonyítékot, nem tudja elfogadni, hogy gyermeke apja valóban elkövette volna azokat a bűncselekményeket.

Mastersont először 2017-ben vádolták meg nemi erőszakkal. Akkor a Los Angeles-i rendőrség megerősítette, hogy vizsgálatot folytatnak a színész ellen, miután három nő azt állította, hogy szexuálisan bántalmazta őket.

Phillips és Masterson, akik mindketten szcientológusok, 2011-ben kötötték össze az életüket.

Ajánljuk még