Rendkívüli

Kiszabadították a Grönlandnál megfeneklett luxushajót

Ötvenöt évesen újra apa lett a jóképű színész

| Szerző: hirado.hu
Liev Schreiber és kedvese első közös gyermeküket köszöntötték.

Örömhíre van a Spotlight 55 éves sztárjának, Liev Schreibernek és barátnőjének, a 31 éves Taylor Neisennek, akiknek a Daily Mail fotói szerint megszületett első közös gyermekük. A szülőket babakocsit tologatva látták New York utcáin. Liev és fiatal kedvese 2018 óta alkotnak egy párt.

Nem sokkal a lesifotók nyilvánosságra kerülése után, az X-Men-filmek sztárja Instagram-oldalán számolt be az örömhírről, megmutatva újszülött csemetéje apró kezét és lábát.

„Örömmel jelenthetem be, hogy Hazel Bee megérkezett. Augusztus 27-én, kora reggel született meg, és azóta álomszerű vele minden nap. Az anya és a baba is szuper boldogok és egészségesek.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Liev Schreiber (@lievschreiber) által megosztott bejegyzés

Liev számára nem lesz újdonság az apaság, hiszen exétől, Naomi Watts színésznőtől két gyermeke is született, a 16 éves Alexander „Sasha” és a 14 éves Kai.

Naomi és Liev 2016-ban, 11 év után döntöttek a szakítás mellett, kapcsolatuk azonban baráti maradt. A két színész közösen neveli gyermekeit, sőt új párjaikat is bevonják a családi eseményekbe.

A színésznő júniusban házasodott össze Billy Cruduppal, akivel 2017-ben a Netflix Gypsy című drámájának forgatása alatt ismerkedett meg.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még