Fontos

Szentkirályi Alexandra: Ma 16:30-tól Kormányinfó

Túl messzire ment a diétával, látványos fogyásáról vallott Kelly Osbourne

| Szerző: hirado.hu
Kelly Osbourne, Ozzy Osbourne, a Black Sabbath frontemberének lánya, terhessége mind a kilenc hónapjában bujkált, mert attól félt, hogy az emberek megszégyenítik a változó teste miatt, és kövérnek nevezik.

Ozzy Osbourne 38 éves lánya, Kelly az év elején adott életet, a Slipknot metál zenekar lemezlovasával, Sid Wilsonnal közös első gyermeküknek, egy kisfiúnak.

Kelly a szülés után megszállottan törekedett a fogyásra. A televíziós személyiség és színésznő évekig küzdött a súlyával, majd rengeteg munkával sikerült lefogynia, és maga mögött hagynia a „duci” jelzőt, amely szinte egész életében végigkísérte.

„Éreztem a nyomást a szülés után, hogy le kell adnom a súlyomból. Ez lett a küldetésem. Rengeteg munka volt, nyomorúságos volt. Az összes terhesség alatt felszedett kilómtól megszabadultam. Aztán egy kicsit túl messzire is mentem.”

Kapcsolódó tartalom

Kelly korábban már megnyílt arról, hogy a testszégyenítés mennyire megviselte a mentális egészségét. „Teljesen össze voltam törve, és ezekből a sebekből a mai napig gyógyulok. De boldog vagyok, egészséges és csak ez számít.”

Kelly 2022 elején vállalta fel először a nyilvánosság előtt párkapcsolatát a Slipknot metálzenekar lemezlovasával, Sid Wilsonnal, akivel hosszú, 23 éves barátságot tudhatnak magukénak.

Ajánljuk még