Aktuális

Sötét, vízzel teli, szűk járatokon hozzák a felszínre a magyar mentőcsapatok a barlangban rekedt kutatót

Mielőtt elhunyt, bocsánatot kért a világhírű komikus, most kiderült halálának oka

| Szerző: hirado.hu
Paul Reubens amerikai színész és humorista, aki Pee-wee Herman szerepében vált ismertté, július végén, hetvenéveséves korában hunyt el.

Nyilvánosságra hozták a múlt hónapban elhunyt Paul Reubens, a Pee-wee nagy kalandja sztárja halálának okát. A Page Six által megszerzett halotti bizonyítvány szerint a színész a vér és a csontvelő rákos megbetegedésével küzdött.

A színésznél halála előtt néhány hónappal az orvosok áttétes tüdőrákot is diagnosztizáltak. Paul Reubens légzési elégtelenségben hunyt el.

Reubens halála előtt egy üzenetet írt rajongóinak, amelyben bocsánatot kért, amiért eltitkolta betegségét, amely ellen hat éve küzdött.

„Mindig is sok szeretetet és tiszteletet éreztem barátaimtól, rajongóimtól és támogatóimtól. Mindannyiótokat nagyon szerettem, és élveztem, hogy művészetet alkothatok számotokra” – olvasható a színész levelében.

Kapcsolódó tartalom

Reubens 1952-ben született New Yorkban, és már gyermekként játszott színházban. Később Hollywoodba költözött, ahol az 1970-es évektől filmes és sorozatszerepeket kapott. Az 1980-as években találta fel a mókás különc, Pee-wee Herman szerepét, amellyel évtizedeken át sikere volt a színpadon és a filmvásznon egyaránt, a többi között a Pee-wee Herman Show és az 1985-ös Pee-wee nagy kalandja című vígjátékkal.

Ajánljuk még